Libnet.ro
UNICEF

11:30

Oscar 2015. Cele mai bune citate: Frica este prezervativul vietii. Nu iti permite sa te bucuri de orice lucru

Adevărul Adevărul,
Oscar 2015. Cele mai bune citate: Frica este prezervativul vietii. Nu iti permite sa te bucuri de orice lucru

Oscar 2015. Cele mai importante premii ale cinematografiei au rezervat, pe langa momentele memorabile ale castigarii unei statuete aurii, si comentarii ale actorilor, mai mult sau mai putin adecvate evenimentului. Gazda show-lui, Neil Patrick Harris, a tinut publicul in priza cu aprecieri ingenioase, Sean Penn a fost remarcat pentru un citat insensibil, iar Alejandro Gonzalez Inarritu a facut cea mai buna gluma din spatele scenei. continuă pe Adevărul

Oscar 2015: Cele mai reusite aparitii vestimentare conform Vogue!

Jurnalistii de la prestigioasa revista de moda Vogue au intocmit lista celor mai reusite aparitii vestimentare de la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, desfasurata in urma cu cateva ore. Iata ce vedete au primit bila alba.

Oscar 2015: Cele mai criticate aparitii vestimentare

Ceremonia Premiilor Oscar de anul acesta a inclus si aparitii vestimentare mai putin reusite pe covorul rosu. Fie ca a fost vina stilistilor care au ales hainele, fie a designerilor care le-a creat, vedetele nu au scapat de cmentariile criticilor de moda.

Oscar 2015: cele mai frumoase rochii de la spate!

Marion Cotillard, Lupita Nyongo, Naomi Watts si Karolina Kurkova sunt vedetele care au impresionat cu tinutele lor pe covorul rosu al Oscarurilor de anul acesta, in special atunci cand au fost privite de la spate! .

OSCAR 2015. Cele mai amuzante momente din timpul decernarii premiilor

La gala premiilor Oscar, vedetele au avut aparitii demne de covorul rosu, dar fazele amuzante au fost si ele prezente, ca in fiecare an. Nu doar gazda serii, Neil Patrick Harris, a facut publicul sa rada, ci si celelalte staruri. Iata cele mai amuzante incidente petrecute in timpul ceremoniei, potrivit publicatiei Marie Claire.

Oscar 2015. Cele mai socante momente din istoria premiilor: Angelina Jolie si-a sarutat fratele, iar un barbat gol a alergat pe scena

Oscar 2015. Gala Oscar a avut in fiecare an momente inedite, fie ca au fost spontane, fie ca au fost pregatite de organizatori. Criticile dure formulate de Michael Moore la adresa presedintelui american George W. Bush, discursul incoerent al actritei Gwyneth Paltrow si sarutul pasional dintre Angelina Jolie si fratele ei se numara printre cele mai socante momente din istoria Oscarurilor.

Oscar 2015. Cele mai controversate si amuzante momente ale galei surprinse intr-o serie de GIF-uri

Oscar 2015. Adevarul va propune o trecere in revista a celor mai controversate si amuzante momente ale galei Oscar 2015. Printre protagonisti se regasesc Neil Patrick Harris, gazda evenimentului, Robert Duvall, Lady Gaga, Julianne Moore, Benedict Cumberbatch, Meryl Streep, John Travolta si Eddie Redmayne.

FOTOGALERIE Premiile Oscar 2015: cele mai reprezentative imagini de pe covorul rosu

Gala celei de-a 87-a editii a Premiilor Oscar acordate de Academia Americana de Film a avut loc la Dolby Theater din Los Angeles. Invitatii au defilat timp de doua ore pe covorul rosu si au pozat in fata sutelor de fotografi acreditati la eveniment. Anul acesta, maestrul de ceremonii a fost actorul american Neil Patrick Harris. Intra in articol pentru a vedea cele mai reprezentative imagini de pe covorul rosu.

OSCAR 2015: Cele mai importante cifre din istoria galei

Istoria galei Oscar, a carei a 87-a editie va avea loc duminica seara, la Dolby Theatre din Los Angeles, este caracterizata de multe detalii notabie si insolite , informeaza presa internationala, potrivit Mediafax. Iata care sunt cifrele care descriu cel mai bine gala Oscar.

Cele mai bune televizoare Ultra HD. Top 6 Smart TV la reducere

Am selectat cele mai bune televizoare Ultra HD pentru voi, la cele mai avantajoase preturi care se gasesc momentan pe piata. Cea mai buna vizionare disponibila in acest moment din punct de vedere tehnic este cea la o rezolutie 4K, adica Ultra HD. Cu toate ca achizitionarea unui televizor ce poate afisa rezolutie 4K este [].

Cele mai bune browsere pentru Android: 6 aplicatii ca sa navighezi bine pe Internet

Cele mai bune browsere Android inseamnaun numar de posibilitati interesante, iar mai jos aveti sase astfel de aplicatii care usureaza navigarea pe internet. Google Play Store are peste un milion de aplicatii disponibile, dar in ciuda numarului si a diversitatii de acolo, exista o categorie care iese in evidenta: cea a browserelor. Dupa cele de [].

ştiri din Showbiz

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )