Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Gazda Premiilor Oscar, Neil Patrick Harris, a defilat pe scena in lenjerie intima

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Gazda Premiilor Oscar, Neil Patrick Harris, a defilat pe scena in lenjerie intima

Prezentatorul galei Premiilor Oscar din acest an, Neil Patrick Harris, a aparut, duminica seara, pe scena din Dolby Theater in chiloti, ca sa parodieze o scena din Birdman, desemnat cel mai bun film. continuă pe Hotnews

Aparitie inedita la Gala Premiilor Oscar. Neil Patrick Harris, in lenjerie intima pe scena (VIDEO)

Gazda Premiilor Oscar din acest an, Neil Patrick Harris, a defilat, duminica seara, pe scena din Dolby Theater in lenjerie intima. Gestul lui Harris a venit ca o gluma, acesta facand trimitere la o scena din.

OSCAR 2015. Neil Patrick Harris a acuzat de RASISM juriul Academiei

In timpul evenimentului, gazda galei de decernare a premiilor Oscar 2015, Neil Patrick Harris, a acuzat juriul Academiei Americane de Film de rasism, pentru omiterea nominalizarii regizorului filmului Selma si a actorilor care au jucat in pelicula, informeaza site-ul hollywoodlife. com.

Prezentatorul Neil Patrick Harris, dezbracat la Premiile Oscar! VIDEO

Prezentatorul Neil Patrick Harris a avut una dintre cele mai controversate aparitii pe scena Premiilor Oscar, aparand in fata publicului imbracat doar in. chiloti! .

Oscar 2015. Cele mai bune citate: Frica este prezervativul vietii. Nu iti permite sa te bucuri de orice lucru

Oscar 2015. Cele mai importante premii ale cinematografiei au rezervat, pe langa momentele memorabile ale castigarii unei statuete aurii, si comentarii ale actorilor, mai mult sau mai putin adecvate evenimentului. Gazda show-lui, Neil Patrick Harris, a tinut publicul in priza cu aprecieri ingenioase, Sean Penn a fost remarcat pentru un citat insensibil, iar Alejandro Gonzalez Inarritu a facut cea mai buna gluma din spatele scenei.

VIDEO Gala Premiilor Oscar: CEL MAI BUN FILM - Birdman, Julianne Moore si Eddie Redmayne - cei mai buni actori in roluri principale, Patricia Arquette si J.K. Simmons - cei mai buni actori in roluri secundare. Vezi lista castigatorilor

Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu a castigat Oscarul pentru Cel mai bun film la cea de-a 87-a editie a galei premiilor Academiei Americane de Film. Julianne Moore si Eddie Redmayne au fost alesi cei mai buni actori in roluri principale, iar Patricia Arquette si J. Simmons au castigat la categoria Cei mai buni actori in roluri secundare. Ida, de Pawel Pawlikowski Polonia), a primit premiul pentru cel mai bun film strain. Gala a inceput la Dolby Theater din Los Angeles, dupa ce invitatii au defilat, timp de doua ore, pe covorul rosu in fata sutelor de fotografi acreditati la acest eveniment si a celor peste 700 de fani care au reusit sa obtina un loc in tribuna. Lista castigatorilor, in articol.

Birdman, Eddie Redmayne si Julianne Moore, printre castigatorii Premiilor Oscar 2015! Iata lista completa!

Editia cu numarul 87 a Premiilor Oscar a avut loc aseara la Dolby Theatre din Los Angeles. Printre marii castigatori ai serii se numara pelicula Birdman, la categoria cel mai bun film, Eddie Redmayne, care a plecat acasa cu trofeul pentru cel mai bun actor in rol principal, si Julianne Moore, cea care a obtinut premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal.

GALERIE FOTO. Gala premiilor Oscar

Cea de a 87-a gala a decernarii premiilor Oscar s-a desfasurat noaptea trecuta la Los Angeles. Romania libera va prezinta lista castigatorilor.

Iata lista completa a castigatorilor premiilor Oscar 2015

Lungmetrajul Birdman a fost marele invingator la gala premiilor Oscar 2015, intr-o ceremonie intens politizata, in cadrul careia pelicula regizata de Alejandro Gonzalez Inarritu a castigat patru trofee, inclusiv la categoriile.

Topul faptelor SOCANTE petrecute la decernarea premiilor Oscar

De la prima editie a premiilor Oscar, din 1929, pana in prezent, au fost inregistrate mai multe incidente socante, petrecute in timpul ceremoniei, conform Mediafax.

OSCAR 2015. Cele mai amuzante momente din timpul decernarii premiilor

La gala premiilor Oscar, vedetele au avut aparitii demne de covorul rosu, dar fazele amuzante au fost si ele prezente, ca in fiecare an. Nu doar gazda serii, Neil Patrick Harris, a facut publicul sa rada, ci si celelalte staruri. Iata cele mai amuzante incidente petrecute in timpul ceremoniei, potrivit publicatiei Marie Claire.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )