Libnet.ro
UNICEF

19:30

Eurovision 2015. Calin Goia, despre ordinea intrarii in semifinala:E foarte bine ca nu suntem la inceput

Adevărul Adevărul,
Eurovision 2015. Calin Goia, despre ordinea intrarii in semifinala:E foarte bine ca nu suntem la inceput

Eurovision 2015. Calin Goia, solistul trupei Voltaj, care va reprezentanta Romania la concursul international de la Viena, este multumit de locul de pe care vor intra in prima semifinala: penultimul. continuă pe Adevărul

Eurovision 2015. Organizatorii au anuntat ordinea intrarii in concurs: Moldova deschide prima semifinala, iar reprezentantii Romaniei sunt penultimii

Eurovision 2015. Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei la concursul international, va evolua in prima semifinala, care se va desfasura pe 19 mai, de pe pozitia a 16-a, in timp ce Eduard Romanyuta, din Moldova, va deschide show-ul de la Viena, tara gazda, potrivit organizatorilor.

Eurovision 2015: Romania va intra in concurs in prima semifinala, pe pozitia a 15-a

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, va intra pe pozitia a 15-a in prima semifinala a Eurovision Song Contest, care va avea loc la Viena, pe 19 mai, in timp ce Eduard Romanyuta, reprezentantul Republicii Moldova,.

Eurovision 2015: Pe ce pozitie va intra Romania in prima semifinala

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, va intra pe pozitia a 15-a in prima semifinala a Eurovision Song Contest, care va avea loc la Viena, in 19 mai. Primul care va intra in concurs va fi reprezentantul Republicii Moldova, Eduard Romanyuta.

Eurovision 2015. Conchita Wurst va canta cu tenorul Placido Domingo

Eurovisionul i-a adus vizibilitate si multe proiecte interesante Conchitei Wurst, care acum poate bifa in palmares inca o reusita: o colaborare cu celebrul tenor Placido Domingo.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )