Libnet.ro
UNICEF

14:00

Actorul Harrison Ford a intervenit pentru salvarea unei femei dintr-un accident de masina

Hotnews Hotnews,
 Actorul Harrison Ford a intervenit pentru salvarea unei femei dintr-un accident de masina

Actorul Harrison Ford, interpretul personajului Han Solo, a intervenit pentru salvarea unei femei dupa ce masina acesteia a iesit de pe o autostrada si s-a izbit intr-un copac din California, relateaza News. ro citand BBC. continuă pe Hotnews

Harrison Ford in actiune. Starul a sarit in ajutorul unei femei implicate intr-un accident auto: A actionat ca un bun samaritean FOTO

Actorul american Harrison Ford 75 de ani) a devenit erou si in afara platourilor de filmare dupa ce a sarit in ajutorul unei femei care se afla la volanul unei masini ce a iesit de pe autostrada si s-a izbit de un copac. Gestul starului a avut ecou in mediul online, unde a fost intens laudat.

Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare au intrat in colaps in Germania

Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernamant in Germania sunt in colaps dupa ce liberalii FDP) s-au retras, Angela Merrkel urmand sa il anunte in cursul zilei de astazi pe presedintele Frank-Walter Steinmeier in legatura cu esecul discutiilor, transmite BBC.

Marturia cutremuratoare a unei femei militar, in Coreea de Nord: 'Aveam serpi in dus'

O femeie care a activat in armata sustine ca traiul in cadrul celei de-a patra armata a lumii, ca marire, este atat de dura incat multe dintre femei nu mai au mentruatie, iar violurile au devenit o rutina.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )