Libnet.ro
UNICEF

00:07

The Big Bang Theory s-ar incheia din cauza lui Jim Parsons. Mesajul actorului care il joaca pe Sheldon Cooper

Adevărul Adevărul,
The Big Bang Theory s-ar incheia din cauza lui Jim Parsons. Mesajul actorului care il joaca pe Sheldon Cooper

Producatorii Big Bang Theory s-au vazut nevoiti sa incheie serialul din cauza lui Jim Parsons, interpretul personajului central, care i-a anuntat ca nu mai doreste sa continue proiectul. Actorul a oferit si o declaratie, insa s-a ferit sa comenteze zvonurile potrivit carora el ar fi motivul finalului abrut al seriei de succes. continuă pe Adevărul

Serialul Big Bang Theory se va incheia cu cel de-al 12-lea sezon. Declaratiile actorilor: Printre lacrimi va promit ca va fi cel mai bun FOTO

Cel de-al 12-lea sezon al indragitului serialul Teoria Big Bang/ Big Bang Theory va fi si ultimul, au anuntat producatorii.

De ce se termina Big Bang Theory, cel mai lung sitcom de genul sau

Big Bang Theory a fost un serial foarte indragit de fani si continua sa fie unul dintre cele mai profitabile show-uri de la TV pentru producatori. Din pacate, in aceasta toamna va incepe ultimul sezon. Sunt multe sitcom-uri la TV si cele mai multe au inceput in urma cu foarte multi ani. Cateva inceput in [].

Italia ameninta Uniunea Europeana cu suspendarea fondurilor, din cauza migrantilor

Italia ameninta ca va suspenda contributia la bugetul Uniunii Europene daca alte tari nu vor accepta sa preia imigranti ilegali, salvati din Marea Mediterana de o nava italiana. Avertismentul vine de la.

Ce i-au facut doctorii este de neiertat. Va suferi o viata intreaga din cauza greselii lor

O femeie din Iowa pretinde ca un doctor i-a indepartat incorect rinichiul, iar interventia chirurgicala gresita a dus la o boala incurabila. Dena Knapp spune ca ar fi trebuit sa faca o.

Apple va pierde o gramada de bani din cauza Netflix

Prin intermediul celei mai recente actualizari pentru Netflix, creatorii serviciului de streaming incearca sa priveze Apple de 30% din valoarea abonamentelor. Conform celor de la TechCrunch, Netflix a inceput un experiment in 33 de tari in care este disponibil. Testul implica schimbare metodei de plata a abonamentului la serviciul de streaming, in asa fel incat [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )