Libnet.ro
UNICEF

19:30

Angelina Jolie i-a cerut divortul lui Brad Pitt. Actrita il acuza de consum de droguri si de faptul ca are un comportament violent fata de copii

Hotnews Hotnews,
 Angelina Jolie i-a cerut divortul lui Brad Pitt. Actrita il acuza de consum de droguri si de faptul ca are un comportament violent fata de copii

Actrita americana Angelina Jolie a depus actele prin care solicita divortul de sotul ei, actorul Brad Pitt, dupa doi ani de la casatorie si 12 ani petrecuti impreuna. Printre motivele pentru care actrita ii cere divortul ar fi faptul ca Brad Pitt a inceput sa consume marijuana din ce in ce mai des, sa bea si sa fie predispus la violenta, scrie site-ul TMZ. continuă pe Hotnews

Angelina Jolie vrea sa fie libera. Actrita a cerut sa divorteze de Brad Pitt

Actrita americana Angelina Jolie i-a cerut divortul sotului sau Brad Pitt dupa doi ani de la casatorie si 12 ani petrecuti impreuna.

Angelina Jolie a cerut divortul de sotul ei, Brad Pitt

Celebra actrita Angelina Jolie a initiat procedurile de divort legale, pentru separarea de sotul sau, Brad Pitt, citand drept motiv diferentele ireconciliabile. Aceasta le-a cerut judecatorilor custodia.

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza: Actorul ar fi acuzat de sotia sa de violenta si consum de droguri si alcool

Vestea divortului dintre actorii americani Angelina Joie si Brad Pitt tine deja primele pagini ale presei internationale. Angelina Jolie este cea care a cerut separarea, invocand diferente.

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza! A fost inselata cu Marion Cotilard?

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza. Se zvoneste ca actorul ar avea o relatie extraconjugala cu actrita Marion Cotilard. Angelina Jolie a depus actele de divort si cere custodia totala a celor sase copii ai lor. Ramane de vazut cum se va imparti averea de 400 de milioane de dolari pe care au strans-o amandoi.

Suma fabuloasa pe care o au de impartit la divort Brad Pitt si Angelina Jolie

Angelina Jolie a intentat proces de divort de Brad Pitt, potrivit TMZ. com. Motivul divortului ar fi diferente ireconciliabile. Se pare ca procedura de divort ar fi fost inceputa luni. Angelia Jolie vrea.

Prima declaratie a lui Brad Pitt dupa ce Angelina Jolie a intentat divort: Sunt extrem de trist

Actorul american Brad Pitt 52 de ani) a facut primele declaratii dupa ce sotia sa, actrita americana Angelina Jolie 41 de ani), a depus actele de divort. Starul a precizat ca toata atentia lui se indreapta catre binele celor sase copii.

TMZ: Brad Pitt a inselat-o pe Angelina Jolie. Cine ar fi actrita care le-a distrus casnicia

Potrivit unor surse citate de TMZ, Brad Pitt ar fi inselat-o pe Angelina Jolie cu actritaMarion Cotillard, cu care a jucat in cel mai recent film al sau Allied.

TMZ.com: Angelina Jolie divorteaza de Brad Pitt

Angelian Jolie a intentat proces de divort de Brad Pitt, scrie TMZ. com. Motivul divortului ar fi diferente ireconciliabile. Se pare ca procedura de divort ar fi fost inceputa luni. Angelia Jolie vrea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )