Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTOGALERIE Doar doua zile pana la WonderDay - detalii despre program si acces

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Doar doua zile pana la WonderDay - detalii despre program si acces

Doar doua zile au mai ramas pana la mult asteptatul WonderDay, eveniment ce-l va aduce, pentru prima data in Romania, pe Asaf Avidan, alaturi de alti artisti de neratat intr-o zi perfecta de vara. WonderDay isi asteapta publicul pe 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia, intr-un spatiu fascinant, printre copaci seculari si gradini inflorite, printre cladiri brancovenesti, decoruri spectaculoase si personaje incantatoare, coborate parca din lumea nemuritoare a povestilor, direct pe taram romanesc. Prezentat deVolksbanksiSilva, cu sprijinul Beats by Dreevenimentul este primul de acest gen din Romaniasi promite o experienta de neuitat! Un eveniment powered by Philips TV. Masina oficiala a festivalului:Land Rover. continuă pe Hotnews

Doar doua zile pana la WonderDay! Iata tot ce trebuie sa stiti despre program si acces!

Doar doua zile au mai ramas pana la mult asteptatul WonderDay, eveniment ce-l va aduce, pentru prima data in Romania, pe Asaf Avidan, alaturi de alti artisti de neratat intr-o zi perfecta de vara. WonderDay isi asteapta publicul pe 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia, intr-un spatiu fascinant, printre copaci seculari si gradini inflorite, printre cladiri brancovenesti, decoruri spectaculoase si personaje incantatoare, coborate parca din lumea nemuritoare a povestilor, direct pe taram romanesc. Prezentat de Volksbank si Silva, cu sprijinul Beats by Dre evenimentul este primul de acest gen din Romania si promite o experienta de neuitat! Un eveniment powered by Philips TV. Masina oficiala a festivalului: Land Rover.

Politia a retinut peste 400 de permise si a dat 9.600 de amenzi in doua zile, in urma raziilor si filtrelor

Peste 370 de infractiuni au fost constatate de politisti, in trei zile, in urma actiunilor desfasurate pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea climatului de ordine si siguranta publica. / Politistii au aplicat peste 9. 600 de sanctiuni contraventionale, dintre care aproximativ 8. 000 la regimul rutier.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )