Libnet.ro
UNICEF

12:00

CTP desfiinteaza filmul Joker: Nu este arta. E drog, otrava in imagini

Adevărul Adevărul,
CTP desfiinteaza filmul Joker: Nu este arta. E drog, otrava in imagini

Cristian Tudor Popescu desfiinteaza filmul Joker, regizat de Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix in rol principal, intr-un text semnat pe republica. ro. continuă pe Adevărul

Cristian Tudor Popescu desfiinteaza filmul Joker: Asa si Hitler trebuia sa ia Nobelul pentru Literatura

Jurnalistul, scriitorul si criticul de film Cristian Tudor Popescu critica dur filmul Joker, in regia lui Todd Philips, si care il are in rol principal pe Joaquim Phoenix. Pelicula, care a primit recent Premiul.

Filmul Joker a creat isterie in intreaga lume. Tot mai multe persoane cer interzicerea peliculei

Lansarea filmului Joker a creat isterie in intreaga lume. Multi spectatori au iesit din sala si acum cer interzicerea peliculei. Filmul Joker a creat isterie in intreaga lume Filmul Joker a fost lansat recent in cinematografe. Thrillerul psihologic american 2019, regizat de Todd Phillips, a creat isterie in intreaga lume. Unii spectatori au parasit salile .

Filmul Joker, campion la incasari! A castigat 234 de milioane de dolari in doar 3 zile!

Fimul Joker se bucura de un succes fulminant ce a reusit sa depaseasca orice asteptari, castigand nu mai putin de 234 de milioane de dolari in doar 3 zile! .

Filmul Joker, pe primul loc si in box office-ul romanesc

Filmul Joker, regizat de Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix in rolul principal, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc, cu incasari de 2. 334,74 de lei in weekendul premierei, transmite Mediafax, citand Cinemagia.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )