Libnet.ro
UNICEF

08:30

Oscar 2020: Joaquin Phoenix a fost desemnat cel mai bun actor in rol principal Renee Zellweger- cea mai buna actrita

Hotnews Hotnews,
 Oscar 2020: Joaquin Phoenix a fost desemnat cel mai bun actor in rol principal Renee Zellweger- cea mai buna actrita

Joaquin Phoenix a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, la cea de-a 92-a editie a galei de decernare a premiilor Academiei de film americane, gratie interpretarii sale din lungmetrajul Joker. Renee Zellweger a primit premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru rolul din Judy. continuă pe Hotnews

Premiile Oscar 2020: Parasite a fost desemnat cel mai bun film

Parasite a castigat Oscarul pentru cel mai bun film la gala premiilor Oscar 2020, in timp ce Brad Pitt, Joaquin Phoenix, Renee Zellweger si Laura Dern au fost desemnati cei mai buni actori la gala premiilor Oscar 2020.

Oscar 2020: Brad Pitt si Laura Dern, desemnati cei mai buni actori in rol secundar

Brad Pitt a fost desemnat cel mai bun actor in rol secundar, pentru interpretarea din lungmetrajul regizat de Quentin Tarantino Once upon a Time in Hollywood, la cea de-a 92-a editie a galei Academiei de film americane, care are loc duminica noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles. Actrita Laura Dern a primit premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin, pentru interpretarea din Marriage Story. Parasite primeste premiul pentru cel mai bun scenariu originalJojo Rabbit a castigat premiul pentru cel mai bun scenariu adaptatLungmetrajul Toy Story 4 a fost premiat cu Oscar pentru animatie.

Premiile Oscar 2020: Lista completa a castigatorilor

Parasite a fost desemnat cel mai bun film la gala Oscar 2020, cineastul sud-coreean Bong Joon-ho a castigat trofeul pentru cel mai bun regizor, iar Laura Dern, Brad Pitt, Renee Zellweger si Joaquin Phoenix sunt cei mai buni actori.

VIDEO Joaquin Phoenix a avut cel mai bun discurs de la premiile Oscar 2020

Actorul Joaquin Phoenix 45 de ani) a castigat primul sau Oscar pentru rolul lui Joker si a livrat un discurs puternic despre egalitate, bunatate, drepturile animalelor si a facut o mentiune neasteptata si emotionanta despre fratele sau, River, care a murit in 1993.

Oscar 2020: surprize si dezamagiri. Cine a fost marele perdant al galei

Chiar daca in mare parte gala a mers conform planului privind castigatorii Oscar 2020, Academia a oferit o surpriza de proportii desemnand Parasite cel mai bun film al anului si marcand astfel o premiera notabila. Pe langa aceasta rasturnare de situatie, au existat, insa, si mari dezamagiri.

VIDEO Joaquin Phoenix joaca intr-un scurtmetraj in apararea padurii amazoniene: mesajul actorului

Actorul american Joaquin Phoenix, marele favorit la premiul Oscar la categoria Cel mai bun actor in rol principal pentru Joker, a jucat intr-un scurtmetraj produs de un ONG pentru a pune in valoare rolul indigenilor in protejarea padurii amazoniene.

Povestea Parasite, care a castigat Oscarul pentru cel mai bun film in 2020 si a facut istorie

Filmul sud-coreean ParasiteParazit a fost desemnat cel mai bun film la gala Oscar 2020 si a devenit prima productie in alta limba decat engleza care castiga cel mai ravnit trofeu.

Cati bani au primit marii castigatori de la Oscar 2020. Premiile sunt senzationale chiar si pentru nominalizati

Oscar 2020 si-a gasit anul acesta castigatorii! Vedetele care erau nominalizate la categoriile: cel mai bun actor in rol secundar, cea mai buna actrita in rol secundar sau cel mai bun regizor au fost asteptate la ceremonia premiilor cu un pachet de cadouri de lux. Cat valoreaza premiile primite de starurile internationale? Premii pentru marii .

VIDEO Oscar 2020 Parasite, de Bong Joon Ho, marele castigator al serii: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun film strain si scenariu original Lista completa a castigatorilor

Parasite, de Bong Joon Ho, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 92-a editie a galei Academiei de film americane, care a avut loc duminica noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles. Parasite a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj international, cel mai bun scenariu original, iar regizorul Bong Joon-ho a primit premiul Oscar pentru regie. Parasite este primul film sud-coreean care castiga premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj. vezi lista completa a castigatorilor.

Red Carpet la Premiile Oscar 2020. A fost cea mai plictisitoare editie?

Noaptea trecuta a avut loc gala de decernare a Premiilor Oscar, cel mai important eveniment al anului la Hollywood! Iata cum au ales vedetele sa se imbrace pe red carpet! .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )