Libnet.ro
UNICEF

00:06

A fost lansat trailerul final pentru cel mai nou film cu James Bond VIDEO

Adevărul Adevărul,
A fost lansat trailerul final pentru cel mai nou film cu James Bond VIDEO

Trailerul final pentru cel de-al 24-lea film cu James Bond, Spectre, a fost lansat pe canalul de Youtube al Studiourilor Sony Pictures si a depasit un milion de vizualizari la doar o zi de la lansare, potrivit mai multor publicatii internationale. continuă pe Adevărul

Jennifer Lawrence si Liam Hemsworth, cel mai nou cuplu de la Hollywood?

O noua poveste de iubire nascuta pe platourile de filmare? Despre Jennifer Lawrence si Liam Hemsworth se zvoneste ca ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood.

Japonezii au lansat cel mai compact ecran 8K

Deoarece produc panouri pentru un numar foarte mare de companii, cei de la Japan Displaysunt motivati sa creeze ecrane precum cel ilustrat mai sus. Desi exista posibilitatea sa nu fi auzit niciodata de Japan Display, sunt sanse foarte mari sa fi folosit la un moment dat un dispozitivce folosea un ecran produs de respectiva companie. [] Japonezii au lansat cel mai compact ecran 8K Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

De ce nu e bine sa cumperi primul cel mai nou telefon: iPhone 6s se supraincalzeste

IPhone 6s s-ar supraincalzi si desi nu este o problema raspandita la toate modelele, este inca o dovada ca primele telefoane sunt predispuse problemelor.

Cel mai lung pod de sticla din lume a fost inaugurat in China

Chinezii au devenit celebri pentru inventiile lor, care mai de care mai uluitoare. De curand, a fost inaugurat cel mai lung pod de sticla din lume. Potrivit Adevarul, impresionanta constructie se afla la 180 de.

Acesta poate fi cel mai mare sarpe capturat vreodata

A aparut un concurent serios pentru titlul de cel mai mare sarpe din lume. Un film postat online arata o bestie de dimensiuni impresionante, care te baga in sperieti, chiar daca cei cei care au capturat reptila au.

Romanii zboara cel mai des cu Tarom, Wizz Air sau Aegean Airlines

Atunci cand au calatorit catre destinatiile lor de vacanta in 2014 si 2015, romanii au ales sa se deplaseze cel mai des cu Tarom, Wizz Air, Aegean Airlines, Turkish Airlines si Air Berlin, dupa cum reiese din datele turistilor care au cumparat bielete.

Gorghiu, ironii la adresa lui Ponta: A devenit cel mai mare sustinator al refugiatilor musulmani

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a scris, marti, pe contul sau de Facebook ca marele si mandrul ordotodox Victor Ponta a devenit cel mai mare sustinator al refugiatilor musulmani si nu uita sa ii aminteasca si de vizitele in Orient ale sale si ale lui Sebastian Ghita.

Cel mai impresionant robot de lupta are nevoie de ochii din cer ai unei drone

Desi ati fi sperat ca robotii autonomi inteligenti pe patru picioare, cu algoritmii potriviti, se pot descurca singuri, se pare ca si ei au nevoie de drone. De-a lungul anilor am vazut tot mai multi roboti autonomi capabil sa se deplaseze mai repede sau mai incet, de multe ori intr-un mod amenintator, pe o varietate [] Cel mai impresionant robot de lupta are nevoie de ochii din cer ai unei drone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania a atins in august cel mai mare numar al restantierilor la banci din ultimii doi ani

Romania a atins in august cel mai mare numar al restantierilor persoanelor fizice la banci si institutii financiare nebancare din ultimii 2 ani si o luna, in conditiile in care 719. 235 de romani aveau datorii mai mari de 30 de zile, se arata in datele Bancii Nationale a Romaniei BNR).

VIDEO. Moscova: Cel mai mare stadion din Rusia, amenintat de un incendiu de proportii

Stadionul Lujniki din Moscova, cel mai mare din Rusia, care se afla intr-un proces de renovare, a luat foc, luni. Mai multe autospeciale de pompieri s-au deplasat la fata locului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )