Libnet.ro
UNICEF

13:15

Vertical Entertainment isi adjudeca 15 nominalizari la Oscar pentru filmele distribuite in Romania

Adevărul Adevărul,
Vertical Entertainment isi adjudeca 15 nominalizari la Oscar pentru filmele distribuite in Romania

Vertical Entertainment, liderul segmentului de distributie de film din Romania pentru cel de-al doilea an consecutiv, a securizat pentru titlurile aflate in portofoliul sau nu mai putin de 15 nominalizari la editia de anul acesta a Premiilor Oscar, dintre care opt au fost primite doar de catre productia Warner Bros. Pictures ,,Dunkirk. continuă pe Adevărul

Nominalizari Oscar 2018

Academia Americana de Film va anunta in scurt timp nominalizarile pentru cea de-a 90-a editie a galei premiilor Oscar, iar criticii mizeaza deja pe cateva titluri. Adevarul va prezinta lista completa a nominalizarilor la Oscar 2018.

Nominalizari Oscar 2018: lista completa

Academia Americana de Film a anuntat nominalizarile la premiile Oscar 2018, iar The Shape of Water, un film cu buget redus regizat de cineastul mexican Guillermo del Toro, conduce in topul nominalizarilor, avand 13 mentiuni, cu una mai putin decat recordul inregistrat in istoria prestigioasei gale.

VTB Bank va imprumuta CEFC cu 6,15 miliarde dolari pentru achizitionarea unei participatii la Rosneft

Banca rusa de stat VTB va acorda firmei CEFC China Energy un imprumut de cinci miliarde de euro 6,15 miliarde de dolari) pentru finantarea achizitiei unei participatii de 14,16% la grupul petrolier rus Rosneft, a anuntat agentia rusa de presa RIA Novosti, transmite Reuters.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )