Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cine este prima femeie care a intrat in Top 10 al celor mai bine platiti actori de comedie si pe ce loc se afla

Adevărul Adevărul,
Cine este prima femeie care a intrat in Top 10 al celor mai bine platiti actori de comedie si pe ce loc se afla

Actrita Amy Schumer a intrat in istorie, devenind prima femeie care a reusit sa patrunda in Topul 10 al celor mai bine platiti actori de comedie, au anuntat editorii revistei Forbes. continuă pe Adevărul

Cine este personajul misterios din dosarul lui Vasile Blaga

Horatiu Bruno Berdila, urmarit penal pentru cumparare de influenta in dosarul DNA in care mai sunt urmariti penal si Vasile Blaga si Gheorghe Stefan 'Pinalti') este in prezent advisor la firma Business.

Descoperire macabra intr-o casa. Peste ce a putut da o femeie care venise sa faca curatenie

Descoperire macabra intr-o casa din judetul Arad. O femeie din Timisoara si-a gasit mama intr-o stare avansata de putrefactie, la sase luni de cand aceasta murise. Cum a fost posibil?.

Ding Junhui, prima vedeta care nu va juca la European Masters de la Bucuresti

Recent castigator al Mastersului de la Shanghai, jucatorul chinez Ding Junhui nu va putea fi urmarit la Bucuresti in perioara 3-10 octombrie la European Masters, primul turneu de puncte gazduit vreodata in Romania.

Salonul auto de la Paris. Peste 80 de premiere mondiale vor anima halele Centrului Expozitional de la Porte de Versailles. Top 10 cele mai importante premiere

Stiati ca Salonul auto de la Paris a avut prima editie in 1898? A fost un eveniment organizat pe atunci de Albert de Dion, si se numea Salon de lAutomobile. Practic, asa s-a numit evenimentul parizian pana in anul de gratie 1988, an in care s-a desfasurat sub titulatura Mondial de lAutomobile. Evenimentul auto francez este organizat o data la doi ani, dar pana in 1976 a fost organizat anual. O mica introducere pentru a intelege anvergura Salonului parizian.

Prima femeie musulmana care a aparut intr-un pictorial Playboy

Revista Playboy, cunoscuta odinioara pentru iepurasii si fotografiile sale erotice, prezinta pentru prima data in paginile sale o musulmanca purtand val, intr-un pictorial care a suscitat.

Top 10 bancuri cu betivi: De ce am fost adus la Politie? Pentru bautura? Atunci adu-mi un coniac!

Este vremea culesului viei si de pe masa romanului nu lipseste paharul de vin. Multi obisnuiesc sa dea insa peste cap pahar dupa pahar si sa ajunga sursa de inspiratie pentru sute de bancuri pe seama lor.

Cine este generalul Silviu Predoiu, directorul interimar la SIE

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat, luni, demisia din functie a directorului Serviciului de Informatii Externe SIE), Mihai-Razvan Ungureanu, conducerea serviciului urmand sa fie asigurata de directorul adjunct Silviu Predoiu. Vezi in articol o fisa biografica a generalului Silviu Predoiu, cel care preia, pentru a cincea oara in ultimii zece ani, conducerea interimara a SIE.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2434 seconds )