Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cine sunt cel mai bine platiti actori din lume: trei staruri de la Bolywood in topul Forbes

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cel mai bine platiti actori din lume: trei staruri de la Bolywood in topul Forbes

Mark Wahlberg 46 de ani) a fost desemnat cel mai bine platit actor din lume, reusind sa-l depaseasca pe Dwayne The Rock Johnson in topul revistei Forbes. Pe de alta parte, clasamentul aduce in atentie o problema mai veche a Hollywood-ului: diferentele salariale dintre barbati si femei. continuă pe Adevărul

Surprize si discriminari URIASE in Topul celor mai BINE PLATITI actori din lume!

Noul top al celor mai bine platiti actori din lume, realizat anual de revista Forbes, arata un imens decalaj intre veniturile obtinute de vedetele masculine si cele feminine, informeaza agentia Reuters,.

Top 20 cei mai bine platiti actori din lume: Mark Wahlberg este liderul clasamentului cu venituri de 68 mil. de dolari

Mark Wahlberg este cel mai bine platit actor din lume cu venituri totale de 68 de milioane de dolari inregistrate in ultimele 12 luni, perioada 1 iunie 2016 1 iulie 2017, conform topului anual publicat de Forbes pe 22 august.

Trafic infernal in Bucuresti. Este cel mai aglomerat oras european

Bucurestiul este cel mai aglomerat oras european, din punct de vedere al traficului rutier, potrivit unei aplicatii de navigatie si cartografiere. Aplicatia Tom Tom a colectat date timp de noua ani si a dat.

Faimosul Oliver Stone va fi presedintele juriului la festivalul de film de la Busan, cel mai mare din Asia

Regizorul american Oliver Stone va fi presedintele principalei sectiuni a competitiei celei de-a 22-a editii a Busan International Film Festival BIFF) din Coreea de Sud, cel mai mare festival cinematografic din Asia.

N-au mai trecut testul alegerilor, dar au primit functii la stat. Cine sunt norocosii parlamentari

Peste 20 de fosti parlamentari din legislatura trecuta care n-au mai incaput pe listele de candidati ai partidelor sau care au pierdut alegerile s-au infipt apoi in posturi caldute din aparatul de.

Cel mai tragic incident din Muntii Banatului, soldat cu 9 morti, si secretul unui posibil supravietuitor: un barbat banuit ca ar fi fost omul Securitatii

In urma cu mai bine de 51 de ani, in Muntii Banatului a avut loc una dintre cele mai tragice competitii sportive de la noi din tara.

Cel mai bun moment al zilei pentru sex

Te simti plina de energie dimineata? Conform unui studiu realizat in Marea Britanie s-a descoperit ca cel mai bun moment in care poti face sex este in zorii zilei, mai exact in jurul orei 7:30 sau la 45 de minute dupa ce te-ai trezit. Care sunt beneficiile?.

Ce fac bulgarii mai bine decat romanii?

Turism. Asta fac mai bine decat noi. M-am intors dupa sase zile de Bulgaria, intr-un satuc de langa granita, pe care toata lumea-l stie, dar e mare secret sa nu se strice cumva ca Vama Veche si 2 Mai, visele de aur ale vacantelor romanesti de litoral.

Simona Halep: Imi pare rau pentru acest meci, voi reveni anul viitor, sa joc mai bine

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat ca regreta prestatia din finala de duminica, pierduta cu Garbine Muguruza, scor 1-6, 0-6, la Cincinnati, subliniind ca anul viitor va reveni mai puternica. Multumesc fanilor pentru sprijin, azi Garbine Muguruza a jucat mult mai bine, imi pare rau pentru acest meci, voi reveni anul viitor sa joc mai bine, a spus Halep la festivitatea de dupa meci, potrivit News. ro.

VIDEO Business Insider: Bucurestiul, orasul european cu traficul cel mai dezastruos

Site-ul Business Insider Nordic a publicat, ieri, un clasament al oraselor europene cu traficul cel mai prost, capitala Romaniei fiind pe locul I. Clasamentul se bazeaza pe datele colectate de TomTom, una din cele mai importante companii care ofera aplicatii GPS.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )