Libnet.ro
UNICEF

17:01

Forbes: care sunt cel mai bine platiti DJ din lume ai anului trecut

Adevărul Adevărul,
Forbes: care sunt cel mai bine platiti DJ din lume ai anului trecut

Publicatia financiara Forbes a intocmit lista celor mai bine platiti DJ din lume, iar Calvin Harris se afla in fruntea topului, cu 63 de milioane de dolari castigati in 2015. Nicio femeie nu se regaseste in aceasta lista, potrivit site-ului nme. com, citat de News. ro. continuă pe Adevărul

Calvin Harris este cel mai bine platit DJ din lume, conform Forbes

Dj-ul scotian Calvin Harris a fost desemnat cel mai bine platit DJ din lume. El este in topul listei Forbes a celor mai bine platiti DJ din lume, inaintea lui Tiesto si a lui David Guetta. In 2015 Harris a castigat 63 de milioane de dolari, potrivit nme. com. Nici o femeie nu este pe lista intocmita de publicatia Forbes.

FOTO. Care sunt cele mai inutile PASAPOARTE din lume si care este cel mai PUTERNIC

Un top realizat de jurnalistii britanici prezinta o lista a celor mai inutile pasapoarte din lume, din punctul de vedere al numarului de tari in care poti calatori fara a avea nevoie de viza.

El este cel mai pupacios urangutan din lume. Imaginile cu primata indragostita au facut inconjurul lumii

Cel mai pupacios urangutan din lume traieste intr-o gradina zoologica din China. Imaginile cu o primata care sta la poze alaturi de o turista extrem de simpatica au facut inconjurul lumii, iar.

Restrictii de circulatie pe Transfagarasan. Vezi in ce perioada au loc modificarile pe cel mai aventuros drum din Romania

Sambata, traficul rutier va fi inchis pe Transfagarasan intre orele 14. 00 si 16. 00, intre Balea Cascada si pana la Balea Lac. Motivul pentru care cel mai aventuros.

Restrictii de circulatie pe Transfagarasan cu ocazia Sibiu Rally Challenge. Vezi in ce perioada au loc modificarile pe cel mai aventuros drum din Romania

Sambata, traficul rutier va fi inchis pe Transfagarasan intre orele 14. 00 si 16. 00, intre Balea Cascada si pana la Balea Lac. Motivul pentru care cel mai aventuros.

VIDEO De ce invatam cel mai bine din greseli

Clipul de mai jos, realizat in cadrul conferintelor Ted Ed, o are ca prezentatoare pe Diana Laufenberg, profesoara de studii sociale in Wisconsin, Kansas, Arizona si Pennsylvania, care vorbeste despre modul in care informatia a fost transmisa de-a lungul timpului, de la profesor la elev, precum si despre evolutia surselor de informare, de pe cale orala, la carti si apoi la accesarea internetului, care a devenit un instrument educational pentru studentii din intreaga lume.

Alternative KickassTorrents: Care sunt cele mai populare site-uri de torrent

Intr-o perioada in care tot mai multe site-uri de torrent au fost atacate, caderea KickassTorrents a fost cea mai dureroasa pentru fanii platformelor de piraterie online. Din fericire, exista alternative. Cand vine vorba de site-uri de torrent, pana de curand, cele mai populare din lume au fost KickassTorrent, The Pirate Bay si ExtraTorrent. Acestea dadeau [].

Care sunt cele mai nesigure zone din Capitala in caz de cutremur. Raed Arafat: Nici macar spitalele nu sunt sigure

75% din populatia Romaniei ar avea de suferit in cazul producerii unui cutremur de magnitudine mare, insa cel mai puternic afectat ar fi Bucurestiul, arata un raport recent facut de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Carlos Slim, al patrulea cel mai bogat om din lume, propune introducerea saptamanii de lucru de trei zile

Magnatul mexican Carlos Slim Helu, presedintele companiei Telmex si cel mai bogat om din lume in perioada 2010-2013, propune introducerea saptamanii de lucru de trei zile, in scopul diminuarii somajului, stimularii turismului, educatiei si imbunatatirii calitatii vietii, relateaza Bloomberg, preluat de Mediafax.

Care au fost cele mai dure despartiri din showbiz

Cand esti constant urmarit sub lupa media, este greu sa nu rabufnesti vreodata mai ales cand in viata personala lucrurile nu sunt prea roz. Pentru aceste vedete, despartirea a fost un motiv de scandal si de expunere publica in cel mai urat mod cu putinta.

ştiri din Showbiz

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )