Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul Forbes al celor mai bine platiti actori de televiziune: cat castiga vedetele din comedia The Big Bang Theory

Adevărul Adevărul,
Topul Forbes al celor mai bine platiti actori de televiziune: cat castiga vedetele din comedia The Big Bang Theory

Starurile serialului de comedie Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory ocupa primele pozitii in topul celor mai bine platiti actori de televiziune, potrivit unui clasament anual intocmit de revista Forbes. continuă pe Adevărul

Bancile americane domina topul celor mai puternice banci de investitie din lume, dupa restructurarea Deutsche Bank

Pentru prima oara in ultimii sase ani, bancile americane au reusit sa revina in top cinci al celor mai puternice banci de investitii la nivel mondial, dupa ce Deutsche Bank a cazut pe locul.

Kello este ceasul cu alarma care te invata cum sa dormi mai bine [VIDEO]

Daca ai probleme cu somnul, s-ar putea ca salvarea sa vina de la Kello, un ceas inteligent care te poate ajuta sa dormi mai bine. Antoine Markarian, creatorul lui Kello, a decis sa lucreze la un astfel de ceas inteligent dupa ce a inteles de ce nu poate adormi in nicio seara de duminica. Desi [].

Lista celor mai puternice cutremure din ultimii 100 de ani: Doar cel din Nepal de anul trecut a facut peste 8.000 de victime

Agentia DPA a intocmit lista celor mai puternice cutremure din ultimul secol. Pe lista apar cutremurele din toata lumea si se remarca numarul enorm de victime afectate de aceste seisme. Cel mai grav.

Premiile Ig Nobel 2016: lista celor mai inutile, ridicole si trasnite descoperiri stiintifice

Un biolog care a recreat membre protetice pentru a putea merge ca o capra si celebra companie de automobile Volkswagen se numara printre laureatii premiilor anti-Nobel, numite de fapt Ig Nobel, gala ce recompenseaza cele mai inutile sau ridicole descoperiri stiintifice.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )