Libnet.ro
UNICEF

21:15

Topul Forbes al celor mai bine platiti artisti hip-hop: cine este singura femeie din lista si cati bani castiga intr-un an Diddy, Jay Z si Dr. Dre

Adevărul Adevărul,
Topul Forbes al celor mai bine platiti artisti hip-hop: cine este singura femeie din lista si cati bani castiga intr-un an Diddy, Jay Z si Dr. Dre

Sean Diddy Combs isi pastreaza pozitia de lider in topul Forbes al celor mai bine platiti artisti hip-hop din ultimul an, cu venituri de 62 de milioane de dolari. continuă pe Adevărul

Roger Federer, cel mai bine platit jucator de tenis al planetei

Roger Federer ramane cel mai bine platit jucator de tenis din lume, in ciuda problemelor de sanatate care l-au afectat in ultimele luni si care l-au impiedicat sa participe la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Elvetianul a realizat venituri de 67,8 milioane dolari in perioada iunie 2015 - iunie 2016, conform revistei americane Forbes, citata de Agerpres.

Pep Guardiola este cel mai bine platit antrenor din lume

Pep Guardiola a devenit cel mai bine platit antrenor din lume dupa ce a semnat un contract pe trei ani cu Manchester City, potrivit unui top publicat de The Telegraph. Fostul antrenor al Barcelonei si al lui Bayern Munchen castiga 18,2 milioane de euro pe an la noua sa echipa, iar unul dintre principalele sale obiective este castigarea Champions League, competitie in care City a ajuns in editia precedenta pana in semifinale.

Dragos Grigore: Va trebui sa jucam mai bine in meciurile viitoare

Noul capitan al Nationalei s-a declarat dezamagit de remiza cu Muntenegru. Sigur ca se putea mai bine, din pacate, nu am fost destul de concentrati la acea lovitura libera, am fost egalati in.

Protest la Compania Nationala a Uraniului. Sute de oameni sunt nemultumiti pentru ca nu si-au mai primit salariile de mai bine de o luna (VIDEO)

Protest la Compania Nationala a Uraniului! Sute de angajati, printre care si mineri, au iesit in strada, in Capitala, nemultumiti ca nu si-au mai primit salariile de mai bine de o luna. Si nu.

Consultant fiscal: Daca esti mic proprietar de microintreprindere este mai bine sa devii asistat social

Recentul proiect de modificare a Codului fiscal, a adus la suprafata cateva reglementari privind asigurarile sociale. Insa la o analiza mai atenta avem multe efecte bomba. Daca esti mic antreprenor proprietar de microintreprindere ai de luat decizii! Te asteapta vremuri grele.

webPR. INTERVIU Cristina Filip, PeliFilip: Ne-am organizat in 5 departamente, pentru a servi mai bine interesele clientilor

In luna martie a acestui an, PeliFilip anunta numirea Cristinei Filip la conducerea uneia dintre cele mai bune case de avocatura din Romania. Ce alte schimbari au avut loc in cadrul firmei si ce isi propune aceasta pentru perioada urmatoare aflam chiar de la noul Managing Partner al PeliFilip.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )