Libnet.ro
UNICEF

08:00

Topul Forbes al celor mai bine platiti muzicieni din 2016: Taylor Swift, One Direction si Adele, pe primele locuri

Adevărul Adevărul,
Topul Forbes al celor mai bine platiti muzicieni din 2016: Taylor Swift, One Direction si Adele, pe primele locuri

Cantareata country-pop americana Taylor Swift, grupul de baieti One Direction si cantareata britanica Adele ocupa primele locuri in topul pe 2016 al celor mai bine platiti muzicieni din lume, au anuntat, miercuri, reprezentantii revistei Forbes, citati de Reuters, arata News. ro. continuă pe Adevărul

Topul celor mai accesibile destinatii ale anului 2017: de ce recomanda expertii locuri precum Chile, Maroc sau Creta

14 experti in calatorii au realizat lista celor mai interesante, dar accesibile, destinatii recomandate pentru vacantele din 2017. Amintindu-ne ca un bilet ieftin se achizitioneaza din timp, acestia au recomandat destinatii precum Chile, Maroc sau Creta.

HOROSCOP 2 decembrie. Fecioarele se vor intelege mult mai bine cu sufletul pereche

Horoscop maine, 2 decembrie. Fecioarele se vor intelege mult mai bine cu sufletul pereche, iar Leii vor fi foarte eficienti in aceasta perioada. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Europa va avea statii de incarcare ultra-rapide, de-a lungul celor mai mari autostrazi

BMW Group, Daimler AG, Ford Motor Company si Volkswagen Group vor infiinta o societate mixta pentru crearea de statii de incarcare ultra-rapide si de mare putere, de-a lungul celor mai mari autostrazi din Europa.

Ce programe au pregatitAntena 1 si Pro TV pentru 1 Decembrie: postul Intact va difuza toata saptamana editii speciale ale celor mai puternice emisiuni

Sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei, dar si aniversarile a celor mai puternice posturi de televiziune prilejuieste un program complex. Adevarul va prezinta ce puteti vedea pe micile ecrane in aceasta saptamana, dar si pe data de 1 Decembrie.

Indienii au construit cea mai mare centrala solara din lume

Indienii au inaugurat de curand cea mai mare centrala solara din lume. Dupa opt luni de constructie, noua centrala solara din India a fost inaugurata in mod oficial. Centrala de la Kamuthi este cea mai mare din lume, depasind Topaz Solar Farm din statul american California. Conform site-ului The Next Web, aceasta va avea o [].

Salina Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania. Fosta mina este cea de-a doua din Europa ca numar de vizitatori

Salina Turda a devenit, oficial, cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania. Performanta este cu atat mai remarcabila cu cat, in urma cu un deceniu, aceasta nu exista decat ca un obiectiv turistic de importanta minora.

Cele mai bogate celebritati din lumea muzicala: o cantareata de doar 26 de ani, pe primul loc in top

O cantareata de doar 26 de ani bate recordul legendarei trupe Rolling Stones si ajunge pe primul loc in topul celor mai bine platiti cantareti de pe planeta. Vinde milioane de albume si promoveaza Keds, Diet Coke si Apple, care ii mai adauga o suma de.

Cum turna la Securitate un afacerist controversat, implicat in politica: Poarta discutii nevaforabile, vrea sa plece intr-o tara capitalista, unde va trai mai bine

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis definitiv ca omul de afaceri Liviu Scafaru din Negresti, fost candidat la functia de primar din partea PMP si fost candidat la algerile parlamentare din 2012, a fost colaborator al fostei Securitati.

Daum castiga 60.000 de euro net pe luna la nationala, desi se multumea cu mai putin de jumatate din suma. Tot staff-ul selectionatei costa FRF peste 2.000.000 de euro pe an

Christoph Daum primeste 60. 000 de euro net pe luna pentru a antrena selectionata Romaniei, asta desi acesta s-ar fi multumit cu mai putin de jumatate din suma, informeaza ProSport, care citeaza surse din.

Mai mult de 75% din drumurile nationale, pe cale sa fie BLOCATE din cauza NINSORII! Vezi AICI zonele AFECTATE (FOTO)

O harta multinanuala care prezinta sosele cu risc de inzapezire prezinta cifre ingrijoratoarea pentru Romania. Mai mult de 75% din drumurile nationale s-ar putea bloca in orice moment.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )