Libnet.ro
UNICEF

14:15

Care au fost cei mai ascultati artisti pe Spotify in 2019: peste 6,5 miliarde de accesari pentru primul loc

Adevărul Adevărul,
Care au fost cei mai ascultati artisti pe Spotify in 2019: peste 6,5 miliarde de accesari pentru primul loc

Rapperul Post Malone 24 de ani) si cantareata electro-pop Billie Eilish 17 ani) conduc topurile de final de an intocmite de Spotify, iar rapperul Drake 33 de ani) si interpretul Ed Sheeran 28 de ani) s-au impus pe platforma de streaming in ultimul deceniu. continuă pe Adevărul

Spotify a decis! Top 3 cei mai ascultati artisti din lume in ultimul deceniu

Pentru ca anul 2019 este pe sfarsit, Spotify a dezvaluit care sunt cele mai ascultate melodii, dar care sunt si artistii de top. Se pare ca Drake este cel mai ascultat artist alanilor 2010, relateaza BBC,.

Care au fost cele mai bune aplicatii si jocuri de mobil in 2019, dar cele mai populare

Chiar daca ti-ai facut un obicei din a descarca semnificativ mai putine aplicatii decat in urma cu cativa ani, clasamentul Apple cu cele mai bune aplicatii iti arata ca sunt create.

Simona Halep, lectie de stil si eleganta atunci cand nu este pe terenul de tenis. Cele mai tari tinute din 2019 FOTO

Simona Halep a impresionat iubitorii sportului alb prin stilul de joc si spiritul de lupta, dar cand a avut ocazia a oferit si lectii de stil si eleganta. S-a intamplat la evenimentele publice la care a participat, cand a ales sa poarte tinute care au intors toate privirile. Simona Halep distrugatoare pe terenul de .

Interviu cu istoricul Thierry Wolton. Taranii au fost cele mai mari victime si cei care au opus cea mai mare rezistenta comunismului. imi scot palaria in fata lor.

Comunismul a creat un infern cu dimensiuni colosale, si-a schingiuit victimele in moduri inimaginabile si a ucis sute de milioane de oameni. A instaurat ura si frica in societate si a programat perioade de foamete in care au murit zeci de milioane de tarani. Nu exista nici o reusita autentica in comunism, economica, sociala, tehnologica, totul a fost o farsa oribila. Impunatorul volum doi al Istoriei Mondiale a Comunismului al lui Thierry Wolton este dedicat victimelor comunismului. Sunt cuprinse in acest volum mii de relatari despre crime in masa, despre torturi menite sa distruga orice e uman in om, experimente criminale in lagarele si spitalele comuniste. Iar victima cea mai mare a comunsimului a fost taranimea.

Cei mai inalti barbati si cele mai inalte femei din lume, care au trait sau care mai sunt inca in viata

Cele mai inalte persoane care au trait in lume au avut inaltimi semnificative, mult peste 2 metri, atat in cea ce priveste categoria barbatilor, cat si a femeilor.

Cei mai votati oameni din Republica Moldova, ambii cu orientari pro-ruse, au felicitat Romania de Ziua Nationala. Dupa Igor Dodon, si Ion Ceban a avut un mesaj pentru dreapta Prutului

Ion Ceban, primarul socialist al Chisinaului si al doilea politician din Republica Moldova ca numar de voturi obtinute, a transmis Romaniei un mesaj de Ziua Nationala si a felicitat pe toti cei care se simt.

Buget de 236.000 de lei pentru sarbatorile de iarna. Ce artist va incasa cei mai multi bani la concertul de Craciun

Autoritatile locale din Slobozia vor cheltui 236. 000 de lei pentru sarbatorile de iarna. Banii vor fi cheltuiti pentru achizitia de ghirlande luminoase, dar si pentru artistii care vor concerta la Slobozia in cadrul Serbarilor Iernii, scrie independentonline. ro.

A murit Mariss Jansons, unul dintre cei mai mari dirijori ai lumii

Dirijorul leton Mariss Jansons a murit noaptea trecuta, la varsta de 76 de ani, in locuinta sa din Sankt Petersburg. Muzicianul avea probleme de sanatate de multa vreme, fiind inlocuit pe 21 septembrie, in Festivalul Enescu, de dirijorul Cristian Macelaru, care a preluat conducerea Orchestrei Regale Concergebouw din Amsterdam.

Top 5 cei mai buni parinti din horoscop. Cea mai iubitoare mama este femeia din zodia Balanta

Unele zodii au printre caracteristici si un spirit parental puternic dezvoltat, astfel ca indeplinesc cu succes rolul de parinte. Printre ele se regasesc cinci nativi, desemnati de astre ca fiind excelenti in materie de rabdare, tact si sentimente de iubire maternale, respectiv paternale. Cea mai buna mama este negresit femeia nascuta in zodia Balanta.

Care vor fi cele mai norocoase zodii in 2020: stabilesc relatii durabile, iar dorintele li se vor materializa fara efort

Nativii zodiilor Leu, Sagetator si Fecioara pot deschide mai devreme sampania pentru a celebra venirea noului an. Pentru ei, 2020 va fi unul din cei mai buni ani de evolutie ai lor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )