Libnet.ro
UNICEF

13:30

CastigatoriiBrit Awards 2019: lista completa a celor mai buni cantareti britanici VIDEO

Adevărul Adevărul,
CastigatoriiBrit Awards 2019: lista completa a celor mai buni cantareti britanici VIDEO

Miercuri seara a avut loc cea de-a 42-a editie a galei de decernare a premiilor Brit, unde DJ-ul Calvin Harris 35 de ani) si trupa pop The 1975 au primit cate doua trofee, British producer of the Year si British single , respectiv British group si British album of the Year. continuă pe Adevărul

STRUCTURA ANUL SCOLAR 2019-2020. Scoala incepe mai repede in toamna

STRUCTURA ANUL SCOLAR 2019-2020 Anul scolar viitor va incepe pe 9 septembrie si se va incheia pe 12 iunie, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina.

Topul celor mai cautate meserii in Romania si strainatate. Ce salarii ofera angajatorii

Cea de-a doua editie a studiului Indexul locurilor de munca in care se regasesc principalele date centralizate din sectiunea Locuri de munca, in care angajatorii publica peste 500. 000 de anunturi de locuri de munca vacante pe an, a fost lansata miercuri, studiul prezentand principalele meserii cautate atat in Romania, cat si in strainatate, dar si salariile care sunt oferite.

Halep, inepuizabila: Pe ce loc se afla Simona in ierarhia celor mai active jucatoare din Top 10 in acest sezon

Simona Halep 2 WTA) e criticata, uneori, pe motiv ca ar fi prea fragila, insa, in realitate, ea are o constanta formidabila pentru nivelul circuitului feminin.

Miercuri, 20 februarie, Adevarul iti prezinta Marile religii - esenta celor mai importante religii ale lumii

Marile religii va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul, miercuri, 20 februarie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 16,99 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani, in limita stocului disponibil.

Planurile Clinicilor Dr. Leahu pentru 2019: afaceri cu 50% mai mari si trei clinici noi

Clinicile Dentare Dr. Leahu continua in 2019 extinderea, adaugand 3 clinici noi la reteaua deja existenta. Planurile includ concentrarea pe Bucuresti, prin deschiderea a doua noi clinici si extinderea locatiei din Nicolae Caramfil, inaugurarea.

Structura anului scolar 2019 - 2020. Scoala incepe mai devreme, pe 9 septembrie, iar vacanta intersemestriala dispare

Anul scolar viitor va incepe pe 9 septembrie si se va incheia pe 12 iunie, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )