Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stilul muzical care cucereste tot mai multi tineri: Are mesaje mai importante decat uite cati bani am si ce bine arat VIDEO

Adevărul Adevărul,
Stilul muzical care cucereste tot mai multi tineri: Are mesaje mai importante decat uite cati bani am si ce bine arat VIDEO

Sala Polivalaenta din Bucuresti a vibrat miercuri si joi seara pe ritmuri de K-pop. Pe scena au urcat patru trupe venite din Coreea de Sud: MustB, D. MX, RANIA si IMFACT. Concertele au facut parte din cadrul evenimentului Korean Romania Industry Expo. continuă pe Adevărul

Descoperire bizara facuta de mai multi tineri din Sebes in apropierea Parcului Arini. Era urias! (VIDEO)

Descoperire bizara facuta de mai multi tineri din Sebes in apropiere de Parcul Arini, in timp e se aflau la pescuit. Barbatii au dat peste un sarpe urias, mort sub greutatea unui copac. Da,.

Maroc : in zona Tanger investitiile continua in ritm accelerat - S-a deschis un nou terminal portuar, tot mai multi furnizori auto incep productia

Tanger este unul dintre locurile care s-a dezvoltat cel mai mult in ultimii 15 ani datorita unui plan de multe miliarde euro sustinut de regele Marocului. Tara vrea sa ajunga sa produca un milion de masini in 2022 si a trecut de 400. 000 anul trecut, contand enorm cele doua uzine Renault. Marocul vrea sa construiasca un al treilea terminal de containere in port, dupa ce in iunie s-a inaugurat pe al doilea si tot mai multe companii se instaleaza in zona libera de taxe. Marocul vrea si un al treilea mare constructor auto si face multe pentru a-l atrage.

Scolile private, o alternativa tot mai cautata de romani. Un business de peste 40 de milioane de euro

Pe fondul degradarii tot mai accentuate a invatamantului de stat, de la starea precara a scolilor si a materialelor didactice la calitatea tot mai slaba a profesorilor si criza accentuata de personal, tot mai multi romani isi trimit copiii la scolile.

Insotitorii de zbor se destainuie. Care sunt cele mai surprinzatoare aspecte ale acestei meserii

Fiecare loc de munca vine cu surprizele sale, iar in meseria de insotitor de zbor lucruri stau tot la fel. Iata care sunt cele mai suprinzatoare aspecte pe care le-au observat mai multi angajati ai catorva companii aeriene.

Afacerea care l-a imbogatit pe Stefan Banica Jr. ii aduce mai multi bani decat muzica. Ce avere le lasa copiilor sai

Theres no business like show business, canta Irving Berlin, ceea ce se regaseste si in viata artistilor. Iar, daca muzica ii tine cu capul in aer, ceva trebuie sa ii tina pe artistii nostri si cu picioarele pe pamant, cum ar fi un domeniu pragmatic. Ce afaceri are Stefan Banica Jr. ? ii aduce mai multi .

Ce afacere profitabila are Andra Maruta. Artista castiga mai multi bani din ea decat din muzica

Andra Maruta este destul de bine platita pentru concerte si pentru evenimentele diverse la care participa, dar numara pe indelete banii proveniti din alta afacere. Solista se ocupa de sursa aceasta de bani alaturi de sotul ei, Catalin Maruta si de tatal vedetei, Mihai Lixandru. Ce afacere are artista si de ce sume fabuloase se .

Soc! Gheorghe Dinca, recunoscut de mai multi parinti din Craiova dupa ce ar fi incercat sa le rapeasca si lor fetele

Reporterul Antena 3 Georgiana Murgila a dezvaluit, miercuri, la Editia speciala, ca mai multi parinti de etnie roma din cartierul craiovean Fata Luncii au sesizat autoritatile ca Gheorghe Dinca ar fi.

Nou caz socant in Romania. Mai multi angajati ai Spitalului Judetean Focsani au fost agresati de un pacient internat la Psihiatrie

Mai multi angajati ai sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon din Focsani au fost agresati, in noaptea de marti spre miercuri, de catre un pacient aflat sub influenta unor.

Contrapartea Centrala - tot mai aproape de constituire

Adrian Tanase, Bursa De Valori Bucuresti: Doresc ca pana la sfarsitul lunii, noua companie sa fie infiintata, astfel incat sa putem initia procesul de autorizare a Contrapartii Centrale * Surse: Fiecare SIF va participa cu 300. 000 de euro la capitalul initial al CCP-ului Derivatele sunt tot mai aproape de Bucuresti, in conditiile in care exista sanse reale ca societatea ce va functiona ca o Contraparte Centrala CCP), entitate in absenta careia astfel de instrumente financiare nu pot fi tranzactionate, sa fie infiintata pana la finele acestei luni in tara noastra.

Corporate Report: Piata obligatiunilor corporatiste este tot mai incinsa; Huawei acuza guvernul american ca actioneaza fara scrupule pentru a-i perturba afacerile; State americane vor deschide investigatii antitrust impotriva lui Google

Desi aduc randamente tot mai mici, titlurile companiilor se vand ca painea calda Cercetarile privind practicile incorecte ale lui Huawei se extind pe noi planuri Justitiarii americani vor ataca in grup gigantul tehnologic .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )