Libnet.ro
UNICEF

09:45

Arnold Schwarzenegger, dupa operatia pe cord deschis: Sunt recunoscator sa fiu in viata

Hotnews Hotnews,
 Arnold Schwarzenegger, dupa operatia pe cord deschis: Sunt recunoscator sa fiu in viata

Arnold Schwarzenegger a postat primul mesaj pe Twitter dupa interventia chirurgicala suferita saptamana trecuta, in care marturiseste ca este recunoscator sa fie in viata, relateazaABC News. continuă pe Hotnews

Arnold Schwarzenegger, dupa OPERATIA pe cord deschis: M-am intors (VIDEO)

Actorul Arnold Schwarzenegger, in varsta de 70 de ani, a spus m-am intors dupa operatia pe cord deschis. Daniel Ketchell a amintit, pe pagina sa de Twitter, de replica celebra Ill be back.

Arnold Schwarzenegger operat pe cord deschis

Arnold s-a internat joi la cunoscutul spital Cedars-Sinai, din Los angeles, pentru inlocuirea unei valve aortice prin cateter. In urma unor complicatii, medicii au descis sa il opereze de urgenta pe cord deschis.

Caru' cu vedete: Presupusa amanta a lui Ilie Nastase terorizata cu sms-uri... Politia a intrat pe fir dupa amenintari cu moartea. Brigitte e principala suspecta;Arnold Schwarzenegger, operat pe cord deschis. Cum se simte actorul si ce a transmis imediat

Presupusa amanta a lui Ilie Nastase terorizata cu sms-uri. Politia a intrat pe fir dupa amenintari cu moartea. Brigitte e principala suspecta. Scandalul dintre Brigitte si Ilie Nastase pare departe de a se incheia. Pink, gesturi obscene in fata copiilor. Ce a declansat reactia artistei. Pink, al carei nume real este Alecia Beth Moore, declara in urma cu putin timp ca.

Vesti de ultima ora despre starea lui Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger s-a intors pe social media dupa ce a suferit o interventie chirurgicala de urgenta, spunandu-le fanilor: E adevarat: m-am intors. Joi, actorul de 70 de ani din Terminator si fostul gu.

Arnold Schwarzenegger a fost operat pe inima. Im back

Actorul Arnold Schwarzenegger, cunoscut pentru replica sa Ill be back, a fost supus unei interven.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )