Libnet.ro
UNICEF

20:47

FOTO Cantareata Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit: Ce a postat prezentatorul tv

Hotnews Hotnews,
 FOTO Cantareata Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit: Ce a postat prezentatorul tv

Razvan Simion si Lidia Buble nu mai formeaza un cuplu. intr-o postare pe Instagram, prezentatorul tv a anuntat despartirea dintre cei doi, dupa o relatie de cinci ani. continuă pe Hotnews

Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit. Mesajul prezentatorului TV: Nu mai este fericita langa mine

Razvan Simion 39 de ani) si Lidia Buble 26 de ani) s-au despartit dupa cinci ani de relatie. Prezentatorul de la Neatza a fost cel care a confirmat ruptura, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul sau de Instagram.

Lidia Buble, primul gest dupa despartirea de Razvan Simion. Iata unde s-a mutat artista odata cu incheirea relatiei

Lidia Buble si prezentatorul matinalului de la Antena 1 s-ua despartit. Anuntul a fost chiar de catre Razvan Simion, pe contul sau personal de Instagram. Postarea vedetei i-a uimit pe fanii, insa sincer asa.

Razvan Simion marturiseste de ce s-a despartit de Lidia Buble. ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient (FOTO)

Zvonurile referitoare la faptul ca Razvan Simion si Lidia Buble nu se mai inteleg foarte bine pe plan sentimental au aparut de ceva vreme. Cei doi nu mai publicau poze impreuna si nu se mai afisau amandoi pe.

De ce s-au despartit Razvan Simion si Lidia Buble

Razvan Simion si Lidia Buble au format vreme de mai multi ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Iata insa de ce au hotarat sa puna punct povestii lor de dragoste, desi sunt inca buni prieteni si lucreaza in continuare impreuna.

Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a refacut viata

Daca Razvan Simion tocmai a anuntat despartirea de Lidia Buble dupa o relatie de aproape 5 ani, fosta sotie a omului de televiziune si-a refacut viata alaturi de alt barbat si este extrem de fericita.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )