Libnet.ro
UNICEF

10:15

Reactia ActiveWatch cu privire la suspendarea temporara a emisiei Realitatea TV: CNA si-a suspendat misiunea de garant al interesului public

Adevărul Adevărul,
Reactia ActiveWatch cu privire la suspendarea temporara a emisiei Realitatea TV: CNA si-a suspendat misiunea de garant al interesului public

Organizatia nonguvernamentala ActiveWatch a postat un mesaj prin care critica decizia Consiliului National al Audiovizualului CNA) de a suspenda temporar emisia postului Realitatea TV, pe care o numeste alarmanta. continuă pe Adevărul

Cine a propus intreruperea emisiei Realitatea TV, care sunt motivele si cum au votat membrii CNA: M-am framantat intre amenda maxima si oprirea emisiei

Sase membri ai Consiliului National al Audiovizualului CNA) au decis intreruperea pentru 10 minute a emisiei Realitatea TV drept sanctiune pentru modul in care postul a reflectat evenimentele din timpul si de dupa protestul Diasporei din 10 august.

Vicepresedinte PNL, despre intreruperea emisiei Realitatea TV: Romania sa fie in randul statelor unde democratia e un lux, respectarea drepturilor o utopie?

Deputatul PNL Gigel Stirbu a reactionat in urma deciziei CNA de a amenda postul Realitatea TV, caruia i s-a impus si sactiunea privind intreruperea emisiei pentru 10 minute.

CNA suspenda temporar emisia Realitatea TV. Care este motivul si reactia directorului postului

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis suspendarea temporara a emisiei Realitatea TV. Potrivit informatiilor postului, sanctiunea vine pe fondul modului in care a fost reflectat mitingul Diasporei din 10 august, care s-a soldat cu violente.

Rares Bogdan, dezlantuit dupa decizia CNA de a suspenda temporar emisia Realitatea TV: Incalificabil! Vom sesiza Comisia Europeana, ambasadele

Rares Bogdan, care a participat la sedinta in care Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis suspendarea temporara a emisiei Realitatea TV, acuza forul ca vrea sa puna in genunchi postul de televiziune si catalogheaza sanctiunea drept incalificabila si o dovada de cenzura.

Dancila, despre suspendarea emisiei Realitatea TV: Guvernul nu are nicio legatura cu acest lucru

Premierul Viorica Dancila a sustinut, marti, in Parlamentul European, ca Guvernul nu are nicio legatura cu suspendarea emisiei postului Realitatea TV.

Ludovic Orban: Este revoltatoare presiunea politica impotriva postului Realitatea TV. in spatele deciziei se afla coalitia PSD-ALDE-UDMR

Decizia CNA de sanctionare a postului Realitatea TV cu suspendarea emisiei este una vadit politica, sustine liderul PNL Ludovic Orban. CNA a suspendat temporar emisia Realitatea TV. Sanctiunea vine pe fondul modului in care a fost reflectat mitingul Diasporei din 10 august, care s-a soldat cu violente.

CNA suspenda emisia postului Realitatea TV pentru zece minute

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis suspendarea emisiei postului de televiziune Realitatea TV timp de 10 minute pentru modul in care a relatat evenimentele din 10 august, cand a avut loc Mitingul Diasporei, scrie realitatea. net.

Opozitia critica suspendarea emisiei Realitatea TV de catre CNA: Represiune politica revoltatoare / CNA - jandarmul lui Dragnea / Atentat la democratie

PNL, USR si PMP au reactionat marti la decizia Consiliului National al Audiovizualului de a suspenda timp de 10 minute emisia postului Realitatea TV, pentru modul in care a acoperit evenimentele de la mitingul diasporei din 10 august 2018. Ludovic Orban a cerut revenirea asupra deciziei, despre care spune ca apartine de fapt coalitiei PSD-ALDE-UDMR, iar USR acuza CNA ca este jandarmul lui Liviu Dragnea. PMP cere chiar desfiintarea CNA.

CNA: Emisia Realitatea TV suspendata 10 minute pentru emisia din 10 august, Romania TV, amenda de 15.000 de lei

Posturile Realitatea TV si Romania TV au fost sanctionate de catre Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru modul in care au reflectat mitingul din Bucuresti de pe data de 10 august 2018, astfel ca.

BARNA, DESPRE DECIZIA PRIVIND REALITATEA TV CNA, jandarmul lui Dragnea impotriva televiziunilor

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Dan Barna, a criticat, astazi, decizia Consiliului National al Audiovizualului de a suspenda pentru zece minute emisia postului Realitatea TV.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )