Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antena 1 isi modifica grila de programe din cauza pandemiei: cand va fi difuzat reality show-ul Asia Express FOTO

Adevărul Adevărul,
Antena 1 isi modifica grila de programe din cauza pandemiei: cand va fi difuzat reality show-ul Asia Express FOTO

Antena 1 a anuntat schimbari in grila postului din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, mai multe emisiuni au fost scoase, iar altele, cum e Asia Express, vor fi difuzate in mai multe zile pentru a umple golurile. continuă pe Adevărul

Vedetele si-au inchis afacerile din cauza pandemiei Coronavirus

Incepand de ieri, autoritatile au luat decizia ca in Romania sa se inchida toate restaurantele, barurile, cafenelele, saloanele de infrumusetare. Iar asta le-a afectat si pe unele dintre vedetele autohtone cu afaceri in aceste domenii.

Adevaratul motiv pentru care Smiley s-a intors din SUA acum. Pierde bani din cauza pandemiei?

Starea de pandemie a dat peste capul planul intregului glob pamandesc. De la oameni de rand, la vedete si oameni de afaceri, toti au fost nevoiti sa isi suspende activitatea pentru a putea trece peste peste criza provocata de COVID 19. Si in Romania, o multime de persoane publice au anuntat suspendarea spectacolelor sau a .

Franta a inregistrat 108 decese doar in ultimele 24 de ore din cauza pandemiei de COVID-19. Bilantul indica deja 372 de morti

Franta se numara la randul ei printre statele europene cel mai grav afectate de pandemia de coronavirus, datele din ultimele ore indicand o inrautatire a situatiei, in ciuda masurilor drastice adoptate de.

Cel mai lung zbor al unui avion cu pasageri a avut loc din cauza pandemiei

Pandemia actuala afecteaza foarte multe domenii, iar de data aceasta a contribuit si la doborarea recordului pentru cel mai lung zbor cu pasageri din istorie. Pentru a se asigura ca.

Aproape un sfert din firme isi inchid portile din cauza pandemiei. Alte 37% si-au redus substantial activitatea

Aproape un sfert din firme isi inchid portile din cauza pandemiei, iar alte 37% si-au redus substantial activitatea, arata o analiza efectuata de termene. ro, plarforma care analizeaza datele financiare ale companiilor.

Marian Dragulescu, despre amanarea Jocurilor Olimpice 2020 din cauza pandemiei de coronavirus: Daca e in 2022 nu cred ca mai pot participa

In contextul in care aproape toate marile competitii sportive s-au anulat, ca masura de preventie impotriva raspandirii virusului COVID-19, Thomas Bach, Presedintele Comitetului International Olimpic CIO), a .

Euronews: Cateva subiecte de pe scena globala, pe care poate le-ai ratat din cauza pandemiei de COVID-19

Pandemia de COVID-19 a fost capul de afis al agendei publice si in aceasta saptamana, pe masura ce noul coronavirus s-a raspandit rapid in spatiul euroatlantic, lasandu-ne impresia ca nimic altceva.

CORONAVIRUS |Misiunile NASA pe Luna, amanate din cauza pandemiei

Pandemia de coronavirus da peste cap planurile NASA de a trimite alti astronauti pe Luna. Seful agentiei spatiale americane a decis, joi, inchiderea pe perioada nedeterminata a doua unitati de.

Masuri luate de Antena Group din cauza pandemiei: salarii reduse si suspendarea unora dintre angajati

In perioada crizei cauzate de coronavirus, grupul Intact a luat masuri speciale, printre care reducerea salariilor din companie cu 20%.

Cum pot fi inmormantate persoanele care ar putea deceda in Romania din cauza coronavirusului. Ce spune legea

In cazul in care infectia cu noul coronavirus va provoca decese in Romania, protocolul de manipulare prevede masuri stricte de protectie. Cum pot fi inmormantate persoanele care trec in nefiinta din cauza COVID-19? Cum pot fi inmormantate persoanele care ar putea deceda in Romania din cauza coronavirusului? Daca infectia cu virusul COVID-19 va provoca decese .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )