Libnet.ro
UNICEF

21:02

Antena 1 a suspendat filmarile pentru mai multe emisiuni, pe fondul epidemiei de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Antena 1 a suspendat filmarile pentru mai multe emisiuni, pe fondul epidemiei de coronavirus

Ca masura de siguranta in contextul epidemiei de coronavirus, Antena 1 a suspendat filmarile pentru emisiuni ca Chefi la cutite si Next Star si serialul Sacrificiul, potrivit unui comunicat emis de reprezentantii postului TV. continuă pe Adevărul

Marvel suspenda filmarile pentru serialul Falcon The Winter Soldier din cauza coronavirusului

Compania Marvel a suspendat filmarile pentru serialul The Falcon The Winter Soldier pe care le desfasura in Republica Ceha.

Ultima ora! Romania inchide mai multe puncte de frontiera

Romania ia masuri de urgenta in contextul in care exista deja 64 de cazuri de infectare cu coronavirus la noi in tara. Pentru a tine sub control aceasta evolutie extrem de dinamica a epidemiei cu coronavirus, Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut anunt oficial, joi seara, ca vor fi inchise mai multe puncte de .

Coronavirus in Romania: Mai multe puncte de frontiera inchise pentru folosirea politistilor in cele aglomerate

Mai multe puncte de frontiera de la granitele cu Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria si Sebia vor fi inchise, a anuntat joi seara ministrul de Interne Marcel Vela. El a precizat ca aceste vami sunt mai putin tranzitate, iar lucratorii vamali de acolo vor fi trimisi la punctele de trecere unde se inregistreaza valori mari de trafic.

Masurile exceptionale luate de mai multe state europene pentru a limita raspandirea coronavirusului

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca mai multe state europene au adoptat masuri exceptionale pentru a limita raspandirea infectiei cu COVID-19, cu impact asupra liberei circulatii a persoanelor si a bunurilormarfurilor.

RECORD GRIGORESCU Cele mai multe picturi de Grigorescu, intr-o licitatie

Nicolae Grigorescu, Marele Maestru al artei romanesti, semneaza cele mai multe lucrari aflate vreodata intr-o licitatie. Pentru prima data 6 tablouri grigoresciene, unele celebre, se intalnesc in Licitatia de Primavara, cel mai mare eveniment anual al pietei romanesti de arta din primul trimestru.

OMS: Europa a devenit epicentrul pandemiei. Mai multe cazuri sunt raportate in Europa decat la apogeul epidemiei din China (VIDEO)

Europa a devenit epicentrul pandemiei, mai multe cazuri raportate de infectari si de decese decat restul lumii combinat, cu exceptia Chinei, a declarat Tedros Adhanom, directorul Organizatiei Mondiale a.

Mai multe magazine din Spania si-au anuntat inchiderea dupa ce a fost decretata starea de alerta(VIDEO)

Mai multe lanturi de magazine au anuntat ca-si vor inchide temporar toate magazinele din zonele afectate de coronavirusul COVID-19, precizeazaEl Mundo. Compania multinationala Inditex, de exemplu, a.

Secretul de la Antena 1. De ce mai apare Vulpita la Acces Direct, desi postul a primit multi bani amenda

Antena 1, desi a primit o amenda usturatoare, nu a incetat sa o mai prezinte pe vedeta lor din cadrul Acces Direct. Vulpita apare cu un scop aparte acolo, nici de cum pentru controversele pe care le are cu iubitul ei Viorel. Secretul de la Antena 1. De ce mai apare Vulpita la Acces Direct? .

Doua paciente din acelasi salon cu tanara din Hunedoara, care a infectat mai multe persoane cu COVID-19, au murit. Femeile nu erau contaminate cu coronavirus

Doua paciente care s-au aflat in acelasi salon cu femeia din Valea Jiului, contaminata cu coronavirus, au murit. in cazul lor, rezultatul testelor pentru COVID-19 a fost negativ. Spitalul de Urgenta din.

EJOBS: Tot mai multe companii s-au adaptat la noul context si apeleaza la video interviuri

Munca remote, limitarea sedintelor extinse, a calatoriilor si gasirea unor alternative viabile care sa permita continuarea activitatilor din cadrul companiilor, ca si pana acum, reprezinta realitatea la care trebuie sa se adapteze, cel putin pentru o perioada, si angajatorii din Romania, informeaza un comunicat remis Redactiei al platformei de angajare eJobs. in acest context, una dintre masurile la care apeleaza tot mai multi recrutori este organizarea video interviurilor de angajare, ca masura de protectie impotriva virusului COVID-19.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )