Libnet.ro
UNICEF

13:45

Decizia lui Cozmin Gusa privind postul Realitatea dupa ce a reintrat in PSD

Adevărul Adevărul,
Decizia lui Cozmin Gusa privind postul Realitatea dupa ce a reintrat in PSD

Cozmin Gusa, actionar al Realitatea Media si proaspat reinscris in PSD, a anuntat decizia lui cu privire la conducerea editoriala a postului Realitatea. continuă pe Adevărul

Cozmin Gusa a facut anuntul neasteptat despre postul Realitatea. Ce a decis dupa revenirea in PSD

Scandalul de la Realitatea a inceput prin 2018, cand Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru au preluat trustul de presa, si totul a luat o intorsatura dramatica. Acum, dupa ce Postul de televiziune Realitatea TV a incetat sa mai existe si totul s-a transferat catre Realitatea Plus, ca mai apoi o parte din jurnalistii trustului, mare .

Cozmin Gusa, exclus de Dancila din PSD dupa doua saptamani, revine in partid. Ultima data, el intrase in formatiune cu o zi inainte ca CNA sa decida retragerea licentei Realitatea TV

Cozmin Gusa, patronul Realitatea PLUS, a revenit in PSD. Anuntul a fost facut de Primarul general al Capitalei, care a precizat ca Gusa nu vrea functii, ci doar sa ajute partidul la alegerile locale. Este a.

Cozmin Gusa, reintrat in PSD, spune ca renunta la coordonarea editoriala Realitatea

Cozmin Gusa, revenit in organizatia PSD Sector 1, ramane actionar la Realitatea, dar renunta la coordonarea editoriala a postului TV, dupa cum a spus el pentru Paginademedia. ro. El a declarat ca la Realitatea coordonarea editoriala va fi asigurata de trei persoane - Madalina Dulama, Carmen Tudor si directorul executiv Edward Pastia.

Marcel Ciolacu: Vasile Dincu s-ar putea regasi in noua conducere a PSD Cozmin Gusa, recuperat de social-democrati

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca sociologul Vasile Dincu ar putea face parte din conducerea PSD dupa congresul din 29 februarie, informeaza HotNews. ro. Liderul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )