Libnet.ro
UNICEF

11:16

Motivul pentru care Sorina Matei a fost concediata de B1 TV. Ce explicatii a dat actionarul postului

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care Sorina Matei a fost concediata de B1 TV. Ce explicatii a dat actionarul postului

Actionarul postului B1 TV a explicat care au fost motivele pentru care a luat decizia de a-i rezilia contractul sorinei Matei, realizatoarea emisiunii Aktualitatea romaneasca, intr-un interviu pentru Pagina de Media. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care nu s-au raportat mortii de coronavirus de la Suceava: Sa nu se interpreteze

Ionel Oprea, managerul care a coordonat activitatea militarilor de la spitalul Suceava, sustine ca explicatia personalului pentru faptul ca nu a raportat la timp numarul total de persoane decedate in urma coronavirusului. Sa nu se interpreteze, a precizat Oprea, citand raspunsul primit de la spital.

Sorina Matei, demisa de B1 TV: Sa nu mai deranjeze nimeni, sa nu mai afle publicul nimic

Jurnalistii Sorina Matei, realizatoarea emisiunii Aktualitatea romaneasca, siAndrei Badin, realizatorul emisiunii Controverse, au fost demisi de B1 TV, la cateva ore dupa ceteleviziunea a aplicat pentru ajutorul Guvernului in programul IMM Invest, sustine chiar realizatoarea TV pe pagina sa de Facebook.

Precizarile B1 TV, ca urmare a declaratiei facute de Sorina Matei (VIDEO)

Urmare a declaratiei facuta de Sorina Matei pe pagina sa de Facebook, aducem urmatoarele precizari: Am ales sa intrerupem la sfarsitul lunii aprilie contractul pe baza caruia Sorina Matei.

De ziua presei, doi jurnalisti cunoscuti au ramas FARA EMISIUNI : SORINA MATEI si ANDREI BADIN

Televiziunea B1 TV le-a reziliat contractele jurnalistilor Sorina Matei si Andrei Badin fara discuti.

Motivul pentru care autoritatile din Anglia trebuie sa astepte 11 ani ca sa poata ancheta un roman. Ce fapte oribile a comis

International Criminality Unit UK si Justitia Pacii din Guildford solicita extradarea unui tanar condamnat in Romania pentru viol si crima. Acest lucru nu poate fi insa dus deocamdata la indeplinire.

VIDEO Elon Musk isi vinde casele. Cum arata vilele pentru care cere in total aproape 40 milioane dolari

Elon Musk a inceput sa isi vanda casele, asa cum a anuntat vineri pe Twitter. Doua dintre proprietati au fost scoase la vanzare pentru 30, respectiv 9,5 milioane de dolari. Ambele vile de lux sunt situate in exclusivitul cartier Bel Air din Los Angeles.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )