Libnet.ro
UNICEF

09:15

Telescoala, orarul cursurilor pentru prima saptamana

Adevărul Adevărul,
Telescoala, orarul cursurilor pentru prima saptamana

Emisiunea Telescoala a revenit la TVR, iar reprezentantii postului au anuntat care este orarul cursurilor pentru prima saptamana si ce lectii vor putea invata elevii. continuă pe Adevărul

TeleScoala a fost LIVE VIDEO pe ecrane si pe site-ul TVR+. ORARUL complet al cursurilor din prima saptamana

Elevii de clasa a VIII-a si cei de clasa a XII-a sunt invitati zilnic la emisiunea Telescoala de la TVR 2 si TVR 3. TVR a publicat orarul complet al primei saptamani si ce lectii vor putea invata elevii. Linkurile la transmisiile LIVE VIDEO, via TVR+: TVR2, respectiv TVR3.

Telescoala: Profesorii care vor preda la TV sunt de la liceele de top din Bucuresti Monica Anisie: Telescoala va ramane si dupa ce deschidem scolile Ce lectii vor fi predate in prima saptamana

Profesoara de limba romana Iulia Pop de la Colegiul National Sf. Sava Bucuresti, profesorul de limba romana Ciprian Nistor de la Colegiul National Tudor Vianu din Bucuresti, Cristian Alexandrescu profesor de matematica la Colegiul National Ion Creanga din Bucuresti si Alexandru Constantinescu- profesor de matematica la Colegiului National Spiru Haret sunt cativa dintre profesorii care, incepand de luni dimineata, de la ora 9. 00, pe TVR2, vor preda lectii pentru elevii din clasele a VIII-a si a XII-a, in vederea sustinerii examenelor nationale, in contextul inchiderii scolilor. Potrivit informatiilor Hotnews, profesorii de la Telescoala sunt toti din Bucuresti pentru ca Ministerul Educatiei a vrut sa evite deplasarile. TVR 2 a publicat orarul cursurilor pentru prima saptamana. Vezi ce lectii vor fi predate in primele zile.

Ce a pierdut acum Simona Halep, din cauza situatiei actuale. Se intampla pentru prima oara dupa 10 ani

Situatia actuala de pe plan mondial a dat complet peste cap si activitatea sportiva. Una dintre sportivele afectate de evenimentele din ultima perioada este Simona Halep, ocupanta locului 2 in clasamentul WTA. Din cauza situatiei actuale, Simona Halep a pierdut prezenta la un turneu unde ar fi jucat in conditii speciale, pentru prima oara dupa .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )