Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimele ore de Realitatea TV. Revenit in PSD, Cozmin Gusa da vina pe statul paralel: Au avut o obsesiede a ne pune bocancul pe grumaz

Adevărul Adevărul,
Ultimele ore de Realitatea TV. Revenit in PSD, Cozmin Gusa da vina pe statul paralel: Au avut o obsesiede a ne pune bocancul pe grumaz

Cu doar cateva ore inainte de inchiderea postului Realitatea TV, patronul Cozmin Gusa, proaspat reinscris in PSD, a tinut un discurs axat pe influentele statului paralel, laitmotivul social-democratilor. continuă pe Adevărul

Cozmin Gusa a revenit in PSD cu doar o zi inainte ca CNA sa decida asupra licentei Realitatea TV Bilantul politic sumbru al patronului unei televiziuni cu datorii uriase la stat

Cozmin Gusa s-a inscris luni in PSD, chiar cu o zi inainte ca CNA sa decida daca ii va prelungi sau nu licenta televiziunii pe care o patroneaza - Realitatea TV. Anuntul a fost facut de primarul Sectorulu.

Mircea Badea a avut o reactie copilareasca dupa ce a vazut ca actionarul Realitatea TV Cozmin Gusa s-a inscris in PSD

Cozmin Gusa s-a inscris luni in PSD, chiar cu o zi inainte ca CNA sa decida daca ii va prelungi sau nu licenta televiziunii pe care o patroneaza - Realitatea TV.

Culisele intoarcerii lui Cozmin Gusa in PSD

Unul dintre cei doi patroni ai Realitatea TV, Cozmin Gusa, s-a intors in PSD dupa 16 ani. Gusa, care intre timp a trecut prin PD, a fondat PIN si ingropat PIN, a devenit presedinte al Federatiei Romane de Ju.

Cozmin Gusa se intoarce in PSD dupa 16 ani

Unul dintre patronii Realitatea TV, - televiziune care si-ar putea pierde licenta in zilele urmatoare - Cozmin Gusa s-a inscris in PSD. Anuntul a fost facut de primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, cel care.

Ce se intampla cu Realitatea TV, dupa ce se va inchide. Cozmin Gusa are un plan de rezerva pentru postul de stiri

Realitatea TV se inchide, miercuri, 30 octombrie, dupa ce Consiliul National al Audiovizualului CNA) nu i-a mai prelungit licenta de emisie. Patronul postului de televiziune, Cozmin Gusa, detine de mai multi ani licenta TV Realitatea Plus, iar membrii CNA urmeaza sa analizeze daca emisia va putea fi trecuta pe aceasta licenta. Realitatea TV se inchide, .

Victor Ponta, reactie dura dupa revenirea lui Cozmin Gusa in PSD

Fostul presedinte PSD, in prezent lider al ProRomania, Victor Ponta, reactioneaza la anuntul revenirii in PSD a lui Cozmin Gusa dupa 16 ani. In toamna lui 2004 eu ca tot poporul pesedist am.

La o zi dupa ce s-a intors in PSD ca simplu membru, Cozmin Gusa a desenat o schita de reformare a partidului

Cozmin Gusa a declarat marti,ca a desenat o schita de reformare a PSD, partid al carui membru a devenit prin adeziunea semnata luni, un proces de transformare fiind necesar la nivelul tuturor.

Victor Ponta: Cozmin Gusa o duce pe Viorica Dancila la Sorin Ovidiu Vantu la Spa, in ultima saptamana a alegerilor prezidentiale

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a afirmat, marti, ca Viorica Dancila va fi dusa de catre Cozmin Gusa la Spa la Sorin Ovidiu Vantu, in ultima saptamana a alegerilor prezidentiale. Fostul.

Culisele inscrierii lui Cozmin Gusa in PSD. Acum se explica divergentele dintre patronul Realitatea Tv si Rares Bogdan

Cozmin Gusa, patronul Realitatea TV, s-a inscris in PSD cu o zi inainte ca CNA sa discute prelungirea licentei postului de televiziune. Anuntul a fost facut pe Facebook de primarul Sectorului 1, Dan Tudorache. Acesta a postat o fotografie in care apare alaturi de Paul Stanescu si Cozmin Gusa, iar mesajul care insoteste poza este .

EXCLUSIV Cozmin Gusa: Ader ca simplu membru la PSD, singurul partid de stanga de tip nesecuristic Ce spune despre Realitatea

Proprietarul Realitatea TV, Cozmin Gusa, a declarat, luni, pentru HotNews. ro ca a aderat la PSD in calitate de membru simplu al organizatiei PSD Sector 1. El a spus ca este o optiune de viata, ca nu intentioneaza sa candideze si ca a ales PSD pentru ca e singurul partid de stanga de tip nesecuristic. Vezi cum raspunde Gusa la intrebarea daca Realitatea TV sau posibila succesoare Realitatea Plus vor deveni televiziuni de partid.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )