Libnet.ro
UNICEF

21:45

Al Bano si Power vor urca din nou impreuna pe scena.

România Liberă România Liberă,
Al Bano si Power vor urca din nou impreuna pe scena.

Al Bano si Power vor canta din nou impreuna pe 17 si 18 octombrie, la Moscova. Cele doua concerte din Rusia vin la 14 ani de la divortul lor, informeaza b1. ro. Maestro Felicita, cum este supranumit cantaretul italian in Rusia, a convins-o pe fosta sa sotie sa i se alature pe scena, in urma unor negocieri secrete intermediate de un om de afaceri rus. Power a acceptat sa cante din nou impreuna cu fostul sau sot, deoarece, spune cantareata, dupa tot ce s-a intamplat, este totusi . continuă pe România Liberă

Al Bano si Power vor urca din nou impreuna pe scena, dupa 14 ani de la divortul lor

Al Bano si Power, din nou impreuna pe scena. Cuplul de aur al muzicii italiene va canta din nou pe 17 si 18 octombrie, la Moscova. Cele doua concerte din Rusia vin la 14 ani de la divortul lor. Maestro.

Al Bano si Power, impreuna pe scena dupa 14 ani de la divort

Cantaretii Al Bano si Power vor canta impreuna, pe 17 si 18 octombrie, la Moscova, dupa 14 ani de la divortul lor si la 18 ani de cand cei doi artisti s-au aflat impreuna ultima oara pe aceeasi scena.

Ce surpriza! Tom Cruise, din nou la scoala!

La 50 de ani si cu o cariera de succes, Tom Cruise a pasit din nou pragul unei scoli.

Becali nu se lasa. Finantatorul Stelei cere, din nou, sa fie eliberat trei luni

Gigi Becalia facut recurs la decizia Tribunalului Bucuresti data ieri sicere din nou sa fie eliberat pentru trei luni. Luni, Tribunalul i-a respins cererea de eliberare de eliberare finantatorului.

BACALAUREAT 2013. Astazi incep inscrierile pentru tomnatici. Elevii care nu au luat examenul pot sa il sustina din nou

Absolventii de liceu care nu au promovat examenul de Bacalaureat in sesiunile anterioare, se pot inscrie de astazi la o noua sesiune. Cei care au picat la una sau mai multe probe, pot sa le sustina din nou, in.

Adio, dar raman cu tine! Apple ar putea apela din nou la procesoarele rivalilor de la Samsung

Apple a inceput colaborarea cu Samsung inca de la aparitia pe piata a primului iPhone, in 2007. De atunci si pana acum relatia dintre cei doi giganti a devenit din ce in ce mai tensionata, ca urmare a rivalitatii dintre cele doua companii.

Turcia: Politia a intervenit din nou in forta impotriva protestatarilor din Istanbul

Politia a disperat, ieri seara, manifestantii din Istanbul care incercau sa ocupe Piata Taksim si Parcul Gezi, informeaza AFP.

Turcia: Politia a intervenit din nou, la Istanbul, pentru a dispersare a sute de manifestanti antiguvernamentali

Fortele de ordine au intervenit sambata seara la Istanbul pentru a dispersa sute de manifestanti care incercau sa ocupe Piata Taksim si Parcul Gezi, scena protestelor antiguvernamentale care afecteaza Turcia din iunie, transmite Mediafax citand AFP.

Politia a intervenit din nou, la Istanbul, pentru dispersarea a sute de manifestanti.

Fortele de ordine au intervenit sambata seara la Istanbul pentru a dispersa sute de manifestanti care incercau sa ocupe Piata Taksim si Parcul Gezi, scena protestelor antiguvernamentale care afecteaza Turcia din iunie, relateaza AFP. Fortele de ordine au utilizat tunuri cu apa, grenade lacrimogene si bile de plastic pentru dispersarea protestatarilor. Initial, autoritatile au permis organizarea unui protest fata de Guvernul condus de premierul conservator Recep Tayyip Erdogan, actiunea .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )