Libnet.ro
UNICEF

01:05

Beyonce si Jay-Z, desemnati cele mai puternice personalitati din industria muzicala actuala

Adevărul Adevărul,
Beyonce si Jay-Z, desemnati cele mai puternice personalitati din industria muzicala actuala

Cantaretii Beyonce si Jay-Z au fost desemnati, de catre revista Billboard, drept cei mai puternici oameni din industria muzicala, arata BBC. Elementul surpriza in lansarea unui nou material a fost factorul care i-a dus pe primul loc in Billboard Power 100. continuă pe Adevărul

SUA: Beyonce si Jay-Z, desemnati cele mai influente personalitati din industria muzicala

Cantareata Beyonce si sotul ei, rapper-ul Jay-Z, au fost alesi cele mai influente persoanlitati din industria muzicala in America, in topul Power 100 realizat de revista Billboard. Cei doi cantareti,.

Barbatii casatoriti au oase mai puternice decat cei necasatoriti

Barbatii care au o casnicie stabila sau sunt implicati intr-o relatie de lunga durata au oase mai puternice decat cei ale caror casnicii au esuat, se arata intr-un nou studiu prezentat pe dailymail. co. uk.

Oferte de munca pentru femei. Cele mai multe slujbe vacante sunt in industria textila

Din cele 250 de locuri de munca disponibile in aceasta saptamana, cele mai multe, 188, se gasesc in domeniul confectiilor textile. Femeile cu o calificare pentru confectioner imbracaminte, controlor calitate, tehnolog si calcator au cele mai multe sanse de angajare.

Inspira-te si tu! Cele mai frumoase coafuri purtate de vedete la Grammy!

De la Rihanna si pana la Adele, Taylor Swift sau chiar Lady Gaga, iata care sunt cele mai HOT coafuri pe care vedetele le-au afisat, de-a lungul anilor, pe covorul rosu al Premiilor Grammy.

TOP 10: cele mai inovative tari de pe glob

Inovatia este, de cele mai multe ori, raspunsul pentru economiile accelerate. Cel putin asta dezvaluit un studiu Bloomberg despre 215 tari intr-un top al inovatiei. Selectia tarilor a tinut cont de sapte categorii importante, printre care produsul.

Top zece cele mai inovative tari de pe Glob

Inovatia este, de cele mai multe ori, raspunsul pentru economiile accelerate. Cel putin asta dezvaluit un studiu Bloomberg despre 215 tari intr-un top al inovatiei. Selectia tarilor a tinut cont de sapte categorii importante, printre care produsul intern brut pe cap de locuitor, nivelul de inalta tehnologie, numarul de cetateni cu studii superioare si capacitatea de productie.

TOP 10: cele mai vandute modele de masini in Europa anul trecut

Jumatate dintre cele mai vandute zece modele de masini anul trecut pe piata europeana au fost germane, in topul dominat de autoturisme de buget este si un model premium. Sase modele din Top 10 cele mai vandute masini in Europa au inregistrat o crestere.

Programul complet de Ziua Unirii Principatelor la Constanta. Unde au loc cele mai importante ceremonii

Depuneri de coroane, ceremonii militare, discursuri, dansuri populare si mai ales hore. Judetul Constanta si Dobrogea nu au fost parte din Romania pe 24 ianuarie, dar asta nu inseamna ca noi nu putem sarbatori aceasta zi istorica. Cele mai importante evenimente au loc la Constanta, Mangalia, Cernavoda si chiar si in comuna Cumpana.

7 greseli de neiertat pe care le fac femeile in dorinta de fi cele mai frumoase

Un sondaj facut de un magazine online a scos la iveala care sunt cele mai mari pacate pe care le poate face o femeie in materie de infrumusetare.

Bogdan Macovei e cotat cu cele mai mari sanse la Jocurile Olimpice de la Soci, din lotul Moldovei

Antrenorul lotului national olimpic de biatlon, Petru Bria, il coteaza cu cele mai mari sanse de reusita, printre sportivii lotului Moldovei la Olimpiada din Soci, pe Bogdan Macovei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )