Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fresh! Kim Won Joo de la 4Men lanseaza o piesa solo Beautiful Day! Ascult-o aici!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Kim Won Joo de la 4Men lanseaza o piesa solo Beautiful Day! Ascult-o aici!

Beautiful Day, interpretata de cantaretul Kim Won Joo, membru al grupului 4Men, face parte de pe coloana sonora a dramei Infinite Power, in rolurile principale aparand Ahn Nae Sang si Seulong, membru al formatiei 2AM. Noua piesa a lui Kim Won Joo a fost compusa de MIIII si Min Yeon Jae, versurile acesteia indemnandu-ne sa . continuă pe Devorator Monden

Fresh! G.NA lanseaza piesa Drama feat. DinDin pentru filmul Please Remember, Princess! Vezi aici clipul!

Cantareata sud-coreeana cu origini canadiene G. NA este cea de-a treia artista care inregistreaza o piesa special pentru coloana sonora a peliculei Please Remember, Princess. Trackul reprezinta o colaborare cu rapperul DinDin. Compusa de Choi Hyun Jun, piesa Drama este tema principala a personajului Yoon Mun Ah din filmul Please Remember, Princess interpretat de Jihyun, membra .

Fresh! Paula Seling lanseaza piesa Arde, in colaborare cu Shift!

Paula Seling a lansat in aceasta seara pe pagina ei de Facebook noul sau single, intitulat Arde. Este vorba despre o colaborare cu Shift Gabriel Mihai Istrate), care toata vara s-a auzit la radio cu piesa Sus pe toc alaturi de Marius Moga. Dragostea pare a fi un taram necunoscut pentru interpretii acestei piese, de .

Trupa Bere Gratis lanseaza piesa si videoclipul O lume nebuna feat. ZHAO!

Trupa Bere Gratis continua in forta cu o noua colaborare de succes: piesa si videoclipul O lume nebuna featuring Zhao. Piesa este o parodie despre societatea in care traim si de situatiile de care ne lovim in mod inevitabil in viata de zi cu zi. Fie ca ne place ceva sau nu, important este sa .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )