Libnet.ro
UNICEF

13:45

HOT! CoJo lanseaza videoclipul piesei Hai pa!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! CoJo lanseaza videoclipul piesei Hai pa!

Nu ati ghicit! Nu este vorba despre o modalitate de protest sau de protejarea bunurilor personale, ci de cei mai intalniti, cei cu care ne intalnim fiecare dintre noi cel putin o data in viata si care ne fura ce avem mai de pret inima! Anca Cojocaru, aceasta noua power girl a industriei muzicale, . continuă pe Devorator Monden

HOT! Pitt Leffer lanseaza videoclipul piesei No Lies

Pitt Leffer este cartea pe care pariaza acum Mango Records si care se va dovedi cu siguranta castigatoare. Artistul lanseaza videoclipul piesei No Lies, ce promoite sa ia cu asalt topurile din Romania si nu numai! Titlul piesei No lies i se poriveste manusa. Vocea lui nu-i minciuna, talentul lui nu-i minciuna, ambitia lui nu-i .

HOT! Sasha Lopez lanseaza videoclipul Beautiful life feat Tony T si Big Ali

Sasha Lopez, da, acel Sasha Lopez!, Dj-ul roman care a cucerit toate colturile lumii, loveste din nou si lanseaza videoclipul piesei Beautiful life, ce promite sa cucereasca topurile din intreaga lume! O lovitura de vara care va incinge toate topurile si va face sa ne curga prin vene ritm in loc de sange. De unde .

HOT! Jimmy Dub lanseaza videoclipul Bogat in dragoste

Masini, case, bijuterii sau haine scumpe uneori insa, totul paleste in fata iubirii adevarate si a muzicii bune, a acordurilor care-ti fac inima sa zambeasca si sufletul sa se lase prada balansului. Jimmy Dub, artistul care a participat la schimbarea ritmului pe piata muzicala cu hitul sau Monday, lanseaza astazi videoclipul piesei Bogat in dragoste.

HOT! Alicia Keys prezinta videoclipul piesei Tears Always Win

Alicia Keys prezinta videoclipul celui mai nou single Tears Always Win. Produsa de Jeff Bhasker si scrisa de Bruno Mars, piesa reprezinta cel de-al cincilea single extras de pe ultimul album al artistei Girl on Fire. Clipul este superb, total neasteptat. Are niste parti din Vegas in el. Cred ca este relevant pentru versurile .

Chris Brown feat. Aaliyah lanseaza videoclipul Dont Think They Know

Dupa cateva intarzieri, Chris Brown debuteaza cu videoclipul numit Dont Think They Know, al doilea single de pe viitorul sau album X, care va fi lansat in data de 16 Iulie. Materialul cuprinde colaborari cu Kendrick Lamar, Ludacris si Rihanna, printre altii. Materialul cuprinde colaborari cu Kendrick Lamar, Ludacris si Rihanna, printre altii. See .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )