Libnet.ro
UNICEF

18:15

Hot! Loreen lanseaza videoclipul piesei My Heart Is Refusing Me

Devorator Monden Devorator Monden,
Hot! Loreen lanseaza videoclipul piesei My Heart Is Refusing Me

Desi lansarea era planificata pentru acum cateva luni bune, Loreen a publicat abia acum videoclipul single-ului precedent, My Heart Is Refusing Me, chiar daca actualmente are un alt single in promovare, We Got The Power. My Heart Is Refusing Me este o piesa destul de veche, datand din 2011, cu care Loreen a participat la . continuă pe Devorator Monden

HOT! Paramore lanseaza videoclipul piesei Anklebiters

Paramore lanseaza videoclipul piesei Anklebiters extrasa de pe albumul Paramore, care a fost bine primit de catre critici. Videoclipul este regizat de Jordan Bruner, iar fanii nu au ocazia sa ii vada pe membrii trupei Hayley Williams, Jeremy Davis si Taylor York. Este un clip animat, diferit fata de tot ceea ce au facut pana .

Hot! Pavel Stratan lanseaza videoclipul Tango

Joi seara, in cadrul unui eveniment desfasurat la etajul 15 al unui cunoscut local din Bucuresti, Pavel Stratan a lansat videoclipul celui mai recent single al sau Tango. Marius Moga, Ionut Vasilache compozitorul piesei si echipa de productie a clipului se numara printre invitatii carora Pavel le-a oferit un adevarat spectacol, in care .

Hot! Ciara si Nicki Minaj lanseaza videoclipul Im Out

Inainte de a urca pe scena de la BET Awards 2013, Ciara a lansat mult asteptatul videoclip Im Out in timpul pre-show-ului de ieri. In clipul regizat de Hannah Lux Davis, Cici si Nicki Minaj afiseaza o atitudine feroce si invita toate doamnele sa danseze si sa uite de grijile lor. Clipul este unul de .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )