Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Interviu The Kryptonite Sparks, cea mai buna trupa britanica din Romania sau cei trei intergalactici din Botosani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Interviu The Kryptonite Sparks, cea mai buna trupa britanica din Romania sau cei trei intergalactici din Botosani

The Kryptonite Sparks este un power-trio incandescent, care invie simturi si organe demult uitate si electrizeaza sinapsele dintre sunet si emotii. Au crescut pe muzica lui Pink Floyd si a lui Bob Marley si s-au scolit in afara. Razvan Anton tobe), zis si Huhurez sau Miguel, a studiat Artele Plastice in Italia, iar cei doi frati, Razvan voce si chitara) si Rares Diaconu bass si voce), au urmat Conservatorul la Londra. Botosaniul i-a unit, iar din 2010 sar scantei la concertele lor. Se recomanda a fi eclectici, electrici, netrebnici si au adus un aer nou underground-ului romanesc. continuă pe Hotnews

Chefi din patru tari prezinta retete pentru Cea mai buna cina de Craciun: unde si cand incepe noul program culinar si cine sunt gazdele

Televiziunea TLC va difuza o noua emisiune culinara, Cea mai buna cina de Craciun, in care sunt prezentate retete specifice mai multor tari, intre care si Romania, reprezentata de Chef Florin Scripca Foa).

Cum faci cea mai buna ciorba de curcan cu taitei de casa

Zilele friguroase de toamna tarzie pot fi incalzite cu o ciorba fierbinte de curcan cu taitei de casa. Afla cum se prepara din indicatiile noastre si nu uita ca ai nevoie de ingrediente cat mai proaspete.

Un studiu dezvaluie care este cea mai buna zi pentru a te invoi de la birou, cand nu ai chef de munca

O companie de cercetare dezvaluie care este ziua exacta in care angajatii se pot invoi de la munca fara a-si supara prea tare seful.

Americanca Peggy Whitson a devenit cea mai in varsta femeie aflata in spatiu

Peggy Whitson, astronaut NASA, a devenit cea mai in varsta femeie aflata in spatiu, dupa ce o capsula ruseasca Soyuz la bordul careia se afla aceasta s-a conectat noaptea trecuta la Statia Spatiala Internationala. Americanca Peggy Whitson isi va sarbatori cea de-a 57-a aniversare in luna februarie, la bordul Statiei Spatiale Internationale, scrie The Telegraph.

F64 a vandut de 3,5 milioane euro de Black Friday. Cea mai mare comanda a fost de peste 26.000 lei

F64, cel mai cunoscut magazin foto-video romanesc, a vandut de 3,5 milioane euro in cele trei zile de Black Friday, cea mai mare comanda inregistrata fiind de aproape 27. 000 lei. Comanda medie a fost de 1. 220 lei.

Harry Potter, cea mai ravnita serie a Targului Gaudeamus. Ziarul Adevarul a primit Trofeul Presei Scrise VIDEO

Cea mai ravnita carte a targului Gaudeamus, incheiat duminica seara, la Romexpo, a fost Harry Potter de J. Rowling, de la Editura Arthur, iar ziarul Adevarul a primit din nou Trofeul Gaudeamus pentru Presa Scrisa, premiu acordat prin votul publicului. Peste 125. 00 de vizitatori au fost Targul Gaudeamus timp de cinci zile.

Noi obligatii pentru operatorii de telefonie mobila pentru o mai buna localizare a apelurilor la 112

Operatorii de telefonie mobila vor avea obligatia de a lua toate masurile necesare pentru a permite transmiterea de pe telefon catre STS, administratorul serviciului 112, in maxim 20 de secunde de la momentul initierii apelului, a informatiei de localizare, respectiv latitudinea si longitudinea pozitiei geografice in care se afla telefonul apelantului, cel putin pentru apelurile de urgenta 112 initiate de pe terminale mobile care au capabilitatile necesare, a anuntat vineri arbitrul telecom ANCOM), care a adoptat o decizie in acest sens. Masura ar trebui sa determine o mai buna localizare a celor care suna la 112 si o scadere a timpilor de interventie.

Localizarea apelurilor la 112 se va realiza cu o mai buna acuratete

Administratorul Sistemului national unic pentru apeluri de urgenta SNUAU) va putea stabili cu o mai buna acuratete pozitia celor care solicita ajutor la numarul de urgenta 112, ceea ce va contribui la scaderea semnificativa a timpilor de interventie, in urma unei decizii adoptate miercuri de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) care va creste calitatea informatiilor de localizare transmise catre SNUAU.

Cea mai rotunda stea din Univers a fost descoperita

Cea mai rotunda stea din Univers tocmai a fost identificata, fiind o premiera pentru comunitatea stiintifica. Un studiu publicat in jurnalul Science Advances arata ca steaua Kepler 11145123 este cea mai sferica da, acesta este termenul mai corect pentru a defini descoperirea, ca sa nu fim ignoranti) stea si totodata cel mai sferic obiect descoperit [].

Industria, sectorul care aduce cea mai mare valoare adaugata - INFOGRAFIE

Aproximativ unul din trei angajati ai firmelor din Romania lucreaza in industrie, domeniul care aduce cea mai mare valoare adaugata in economie. Un angajat genereaza insa cel mai mare profit brut in domeniul comertului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )