Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Omelette a lansat cel mai psihedelic clip romanesc, The Kryptonite Sparks a scos o piesa cu iz de vara, iar rapperul Macanache canta cu Delia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Omelette a lansat cel mai psihedelic clip romanesc, The Kryptonite Sparks a scos o piesa cu iz de vara, iar rapperul Macanache canta cu Delia

Omelette, formatia romaneasca de synthpop, a lansat saptamana trecuta probabil cel mai psihedelic clip romanesc pentru piesa Sadie, power-trio-ul incandescent The Kryptonite Sparks a scos melodia Ne ascundem, cu o coregrafie in videoclip, iar surpriza vine din partea Deliei, care a ales sa colaboreze cu unul dintre cei mai in voga rapperi din muzica underground romaneasca, Macanache. Sau invers, surpriza a venit din partea cantaretului. continuă pe Hotnews

Vladimir Draghia, cel mai ravnit BURLAC, in culmea FERICIRII! A fost de 1 mai la mare alaturi de iubita insarcinata (FOTO)

Cel mai curtat burlac din Romania, Vladimir Draghia, a fost surprins alaturi de iubita sa de 1 mai la mare. Acum zilele sale de burlacie au luat sfarsit, pentru ca iubita lui este insarcinata, po.

Bistrita-Nasaud se pregateste sa intre in Cartea Recordurilor cu doua recorduri inedit: cel mai mare numar de persoane in costume populare si cel mai mare dans traditional

Bistrita-Nasaud se pregateste sa intre, pe 14 mai, de Ziua Nationala a Costumului Popular, in Cartea Recordurilor, urmand sa stabileasca doua recorduri mondiale, unul cu cel mai mare numar de persoane imbracate in costum popular si un altul cu cel mai mare numar de participanti la dans traditional.

Samsung ar putea deveni cel mai mare producator de procesoare din lume

Samsung va depasi Intel foarte curand si va deveni cel mai mare producator de procesoare la nivel global. Intel este liderul procesoarelor de 24 de ani si este una dintre marile realizari ale companiei. Cu toate acestea, coroana ar putea fi pierduta in urmatorul trimestru in fata celor de la Samsung. in 1993, Intel a [].

Cel mai nou monitor LG iti ofera patru ecrane intr-unul singur

Cel mai nou monitorLG vine cu o diagonala generoasa, dar si cu o functie importanta care iti ofera necesarul pentru productivitate. Vorbim aici despre modelul LG 43UD79-B, care nu are un nume foarte sonor, dar care vine cu o multime de functii importante pentru cei interesati. in primul rand, vorbim despre o diagonala a ecranului [].

Cel mai batran om din lume A MURIT! Avea 146 de ani. inainte de deces, a dezvaluit SECRETUL LONGEVITATII (FOTO)

Din pacate cel mai batran om din lume, Indonezianul Sodimedjo, a murit la varsta de 146 de ani. Barbatul s-a nascut in 1870, si i se mai spunea si Mbah Ghoto, adica bunicul Ghoto, scrie.

A murit cel mai batran om din lume. Avea 146 de ani

Un barbat din Indonezia care pretindea ca are 146 de ani, fiind considerat cel mai batran om din lume, a murit in satul sau din Central Java. Potrivit documentelor sale, Sodimedjo, cunoscut si sub.

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta manager. Candidatii, invitati sa viziteze mai intai institutia

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta un nou manager, dupa ce, in ultimele 6 luni, 4 sefi s-au perindat la conducerea institutiei. Doritorii pot merge in vizita la spital, pe 16 mai, pentru a se familiariza cu problemele unitatii medicale. Concursul incepe la sfarsitul lunii mai 2017.

China: Cel mai mare avion amfibiu din lume a realizat zborul inaugural

Cel mai mare avion amfibiu din lume, dezvoltat de China, a realizat sambata primul sau zbor, inainte de termenul anuntat, potrivit agentiei oficiale Xinhua, citata de Reuters.

Cel mai mare strand din Romania, Litoralul vestului, se deschide pe 1 mai

Cel mai mare strand din Romania si al doilea strand ca marime din Europa situat langa o apa curgatoare isi va deschide portile pe data de 1 mai. Noutatea sezonului este ca zona comerciala a strandului a devenit loc de promenada.

Cel mai vechi feribot operational din Finlanda, o atractie a orasului Turku, a fost echipat cu doua motoare electrice

Fori, cel mai vechi feribot operational din Finlanda, a fost echipat cu doua motoare electrice si a devenit primul vehicul de transport maritim din aceasta tara care foloseste un sistem de propulsie ecologica, informeaza BBC.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )