Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cine sunt castigatorii finalei Exatlon Romania

Adevărul Adevărul,
Cine sunt castigatorii finalei Exatlon Romania

Cei doi castigatori ai sezonului 3 Exatlon au fost desemnati in finala din 9 iunie dupa o serie de probe dificile desfasurate in Republica Dominicana. in premiera, Kanal D a acordat doua premii in valoare de 50. 000 de euro, unui baiat si unei fete, ambii intrand in competitie in echipa Faimosilor. continuă pe Adevărul

Finala Exatlon are loc duminica seara. Cine sunt finalistii si ce trebuie sa stii despre ei

Duminica, 9 iunie 2019, are loc finala celui de-al treilea sezon al emisiunii Exatlon, difuzate de postul Kanal D. Patru concurenti s-au calificat in finala si se vor bate pentru marele premiu. Duminica, 9 iunie, postul de televiziune Kanal D difuzeaza finala emisiunii Exatlon. Patru finalisti au ramas in finala si se bat pentru marele [] .

Un nou serial la Antena 1: Sacrificiul. Cine sunt actorii din rolurile principale

Un nou serial la Antena 1 o sa te incante din aceasta toamna, ca sa-ti umple serile din timpul saptamanii, cand esti obosit, dupa munca. Sacrificiul este un nou serial in care joaca tanara generatie de actori. Oana Zavoranu revine, de asemenea, pe micile ecrane, in cazul in care iti era dor. Serialul Sacrificiul va [] .

Dumitru Buzatu, despre sefia PSD: Astept sa vad cine sunt candidatii. Nu vreau sa imi exprim sustinerea fata de nimeni

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni ca nu vrea, deocamdata, sa isi exprime sustinerea pentru un candidat la functia de presedinte al partidului si asteapta sa vada cine sunt cei care do.

Finala Exatlon Romania: cine sunt ultimii concurenti ramasi in cursa pentru cele doua premii si ce probe vor avea VIDEO

Doi baieti si doua fete lupta in finala sezonului 3 Exatlon pentru cele doua premii de 50. 000 de euro. Ultima editie a reality show-ului va fi difuzata de Kanal D in aceasta seara, 9 iunie, de la ora 20.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )