Libnet.ro
UNICEF

18:30

Concertele anului 2019: Ed Sheeran, Florence+The Machine si The Cure, in premiera; Kravitz, Metallica si Bon Jovi revin

Adevărul Adevărul,
Concertele anului 2019: Ed Sheeran, Florence+The Machine si The Cure, in premiera; Kravitz, Metallica si Bon Jovi revin

Artisti precum Mariza, Godsmack, Goran Bregovic, Andre Rieu, John McLaughlin, Lenny Kravitz, Tom Jones, Whitesnake, Slayer, Bon Jovi, Dream Theater, Metallica si Status Quo revin, in 2019, in concert in Romania. Pe de alta parte, David Duchovny, Disturbed, Ed Sheeran, Florence + The Machine si The Cure vor canta pentru prima data in tara noastra. continuă pe Adevărul

Concertele anului 2019 n Romnia, de la Bon Jovi si Metallica la Ed Sheeran si Lenny Kravitz

Muzica din toate genurile, de la rock, indie, pop la clasica, in interpretarea unor nume mari, precum Bon Jovi, Metallica, Slayer, Ed Sheeran, Godsmack, Lenny Kravitz, Florence and the Machine, 30 Seconds to Mars, Andre Rieu si John McLaughlin, va anima scenele romanesti in 2019, arata o sinteza Mediafax.

Parlamentul Italiei a aprobat bugetul anului 2019

Guvernul italian a obtinut aprobarea finala a Parlamentului pentru bugetul anului 2019, dupa saptamani de tensiuni pe pietele financiare, respectand la limita termenul de la sfarsitul anului.

Parlamentul Italiei a aprobat bugetul anului 2019, dupa saptamani de tensiuni pe pietele financiare

Guvernul italian a obtinut aprobarea finala a Parlamentului pentru bugetul anului 2019, dupa saptamani de tensiuni pe pietele financiare, respectand la limita termenul de la sfarsitul anului, dupa limitarea discutiilor pe tema planurilor de cheltuieli , dupa acordul cu Uniunea Europeana, transmite Bloomberg.

VIDEO Zece filme pe care merita sa le vedeti la inceputul anului 2019

In zilele libere pe care le au dupa Revelion, multi romani se vor relaxa acasa, vizionand filme bune. Va propunem un top de 10 filme care merita sa fie vazute in acest inceput de 2019.

Profetie cutremuratoare pentru prima luna a anului 2019

Profetie cutremuratoare pentru prima luna a anului 2019. Ce se va intampla cu omenirea. Citeste mai mult pespynews. ro .

Sindicatele din sanatate ameninta cu proteste in prima parte a anului 2019

Federatia 039;Solidaritatea Sanitara039; informeaza ca a initiat un protest la adresa Guvernului, denumit Plugusorul Nedreptatitilor, ce anunta si pregateste valul de actiuni de protest ce va urma in prima parte a anului 2019, din cauza efectelor negative pe.

HOROSCOP cu Urania pentru inceputul anului 2019. Berbecii sunt imperativi, Gemenii fac anunturi importante in plan conjugal

HOROSCOP Berbec. Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra in zodia Berbecului, respectiv in domiciliu, si le va da nativilor multa energie, determinare, ambitie, curaj si capacitate de a reactiona rapid, de a se.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )