Libnet.ro
UNICEF

10:31

Einar Selvik, Wardruna: Concertul din Romania va fi unul special, abia asteptam sa ne intalnim cu fanii nostri

Adevărul Adevărul,
Einar Selvik, Wardruna: Concertul din Romania va fi unul special, abia asteptam sa ne intalnim cu fanii nostri

Trupa norvegiana Wardruna vine, in premiera, in Romania, la Sibiu, unde va urca pe scena in cadrul ARTmania Festival care se desfasoara in perioada 26-27 iulie. Solistul trupei, Einar Selvik, spune ca pentru el fiecare concert inseamna un moment special si ca abia asteapta sa cunoasca publicul din Romania. continuă pe Adevărul

Publicitatea online din Romania a crescut cu 22% in 2018, pana la 270 mil. lei

Anul 2018 a fost unul dintre cei mai buni ani ai publicitatii online din Romania, inregistrand o crestere de 22% fata de anul anterior si o valoare de 271,8 mil lei, depasind, pentru prima data suma de 50 milioane de euro, potrivit studiului ROADS realizat de IAB Romania. Cifrele sunt mari, dar daca ii intrebi pe editorii locali de presa online, cei mai multi vor spune ca la ei nu ajunge mai nimic.

Publicitatea online din Romania isi continua cresterea sustinuta: 22% in 2018 fata de 2017

Anul 2018 a fost unul dintre cei mai buni ani ai publicitatii online din Romania, inregistrand o crestere de 22% fata de anul anterior si o valoare de 271,8 mil lei, depasind, pentru prima data suma de 50 mil Eur aprox 57 Mil Eur).

SALVATI COPIII SI FEDERATIA ELEVILOR DIN ROMANIA: Adoptarea OUG 512019 va duce la cresterea abandonului scolar

Salvati Copiii si Federatia Elevilor din Romania sustin ca adoptarea OUG 512019 implica nedecontarea transportului judetean al elevilor si va duce la cresterea abandonului scolar .

Bugetarul din Romania care primeste de zece ori salariul lui Iohannis. Ce face pentru banii astia

Daca Romania ar avea un serial, fiecare episod ar avea o coloana sonora pe care se aude constant cuvantul halucinatie, caci s-a ajuns la situatii frapante. Salariile unor bugetari depasesc unele calcule, ba chiar depasesc si salariul presedintelui Klaus Iohannis. Bugetarul din Romania care primeste de 10 ori salariul lui Klaus Iohannis Conform jurnalistilor de .

Toti salariatii sunt vizati. Ce se intampla cu contractele de munca din Romania

Magistratii au luat o hotarare importanta pentru toti salariatii. Este obligatoriu pentru toti cei aflati in aceasta situatie. Ce se intampla cu contractele de munca din Romania? Ce se intampla cu contractele de munca din Romania inalta Curte de Casatie si JustitieiCCJ) a hotarat ca in contractele de munca nu pot fi incluse daune fixe .

Vor disparea 600.000 de locuri de munca din Romania. in ce domenii se va intampla asta

Peste 600. 000 de locuri de munca vor disparea din Romania din cauza automatizarii si noilor tehnologii, potrivit unui raport recent lansat. Vor disparea 600. 000 de locuri de munca din domenii pe care Romania se axeaza Investigatia specialistilor arata ca peste 600. 000 de locuri de munca vor fi afectate de automatizare si de noile tehnologii, in .

Mergeau pe o sosea din Romania, cand au oprit brusc. Era chiar in fata lor! E incredibil, rar iti e dat sa vezi asa ceva! (FOTO+VIDEO)

Mergeau pe o sosea din Romania, cand au oprit brusc. Era chiar in fata lor! Un spectacol incredibil cum rar iti este dat sa vezi! O ursoaica se juca in mijlocul strazii cu puiul ei. Cei doi.

AFI Europe intentioneaza sa achizitioneze portofoliul de cladiri de birouri NEPI din Romania

Valoarea totala a tranzactiei se ridica la aproximativ 310 milioane euro AFI Europe N. a semnat o scrisoare de intentie neangajanta pentru achizitia portofoliului de cladiri de birouri din Romania al NEPI Rockcastle, cu o suprafata totala construita de aproximativ 170. 000 de metri patrati. AFI Europe va beneficia de exclusivitate pentru a derula un proces de due-diligence care vizeaza portofoliul de cladiri de birouri Clasa A, cu o valoare totala de aproximativ 310 milioane de euro, potrivit unui comunicat transmis redactiei.

Un bugetar din Romania are salariul mai mare decat al lui Donald Trump. Cat primeste pe luna angajatul de lux

Aflam acum care este cel mai bine platit bugetar din Romania: directorul General al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea care va incasa in acest an aproape 2 milioane.

ASA vor arata ILIESCU, DRAGNEA, IOHANNIS, BASESCU, dar si alti CELEBRI POLITICIENI din Romania, peste ZECI DE ANI! Cu siguranta, NU ii vei recunoaste (FOTO)

Ei sunt printre cei mai celebri politicieni din Romania! Toata tara ii cunoaste, dar v-ati gandit cum o sa arate ei peste zeci de ani? CITESTE SITRAGEDIE iN SHOWBIZ: FLORIN PASTRAMA A ANULAT.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )