Libnet.ro
UNICEF

00:07

A fost lansat primul trailer pentru filmul colectiv, descris de criticii straini drept ocapodopera despre putere, coruptie si minciuni

Adevărul Adevărul,
A fost lansat primul trailer pentru filmul colectiv, descris de criticii straini drept ocapodopera despre putere, coruptie si minciuni

Filmul colectiv, regizat de Alexander Nanau, va avea premiera in Romania pe 28 februarie si va fi disponibil in peste 30 de cinematografe din tara, gratie Bad Unicorn. incepand cu primavara anului viitor, va fi disponibil si pe HBO si HBO GO. continuă pe Adevărul

Ghost in the Shell primeste primul trailer: cum arata controversatul serial Netflix

Daca ai fost vreodata fan al seriei anime Ghost in the Shell, te vei bucura sa vezi primul trailer pentru serialul Netflix construit in acelasi univers SF. Se stia de mult timp faptul ca.

Pactul O ROMANIE VERDE SI CURATA a fost lansat de Diaconu, Laufer si Coita

Pactul O ROMANIE VERDE SI CURATA prinde viata. Proiectul a fost lansat oficial la Bucuresti in preze.

Primul spital pentru bolnavii de coronavirus a fost deschis in China: O cladire goala a fost reamenajata in doua zile(VIDEO)

Primul spital destinat persoanelor infectate cu coronavirus a fost deschis in China, la Huanggang, langa Wuhan, orasul considerat epicentrul epidemiei care a facut peste 130 de victime in tara asiatica,.

China a deschis primul spital pentru bolnavii de coronavirus, la care s-a lucrat doar doua zile

Chinezii au deschis in Huanggang, langa Wuhan, primul spital destinat special persoanelor infectate cu coronavirus. Nu este un spital construit de la zero, asa cum fac autoritatile din Wuhan, ci este vorba despre o reamenajare a unei cladiri existente,.

Scandal socant in showbiz! Fratele cantaretei a fost condamnat pe viata pentru abuz de minori

Un judecator al Curtii Supreme din Nassau a pronuntat sentinta luni. Fratele lui NICKI Minaj a fost condamnat pentru 25 de ani la inchisoare pe viata, dupa ce a fost gasit vinovat de violarea fiicei sale vitrege de 11 ani. Scandal socant in showbiz! Maraj a fost retinut in arest, asteptand condamnarea, deoarece a fost .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )