Libnet.ro
UNICEF

13:15

Oscar 2020: surprize si dezamagiri. Cine a fost marele perdant al galei

Adevărul Adevărul,
Oscar 2020: surprize si dezamagiri. Cine a fost marele perdant al galei

Chiar daca in mare parte gala a mers conform planului privind castigatorii Oscar 2020, Academia a oferit o surpriza de proportii desemnand Parasite cel mai bun film al anului si marcand astfel o premiera notabila. Pe langa aceasta rasturnare de situatie, au existat, insa, si mari dezamagiri. continuă pe Adevărul

Romanul de pe lista nominalizarilor la Oscar 2020. Nici nu ai banui cine e

Cea de-a de-a 92-a editie a Premiilor Oscar de anul acesta este una plina de controverse, dar si de filme foarte bune. Cel mai nominalizat film, la aceasta editie este filmul lui Tod Phillips, JOKER, dar la categoria cel mai bun film a intrat in concurs si un alt film, JoJo Rabbit, in regia lui .

Oscar 2020, lista castigatorilor publicata din greseala. Cine a luat marele premiu

Organizatorii Oscar 2020 au publicat din greseala lista cu viitorii castigatori. Daca surpriza s-a dus din cauza erorii, macar sa aflam pentru cine am fi stat cu sufletul la gura. Cine a castigat premiul cel mare? Oscar 2020: Lista castigatorilor, publicata din greseala Anul 2020 arata inca de dinainte sa inceapa ca va fi unul .

OSCAR 2020 Cele mai asteptate premii din lumea filmului, decernate duminica noapte. Cine sunt nominalizatii, care sunt predictiile

Un clovn terifiant Joker) sau mafioti imbatraniti The Irishman)? Nostalgia pentru Tinseltown Once Upon a Time. in Hollywood) sau santurile noroioase ale unui razboi vechi de secol 1917)? Hollywood-ul inmaneaza duminica cele mai inalte distinctii cinematografice la cea de-a 92-a gala de decernare a premiilor Oscar, care ar putea aduce o serie de premiere istorice si un podium castigator format exclusiv din actori albi, fapt de natura sa reinvie dezbaterea OscarsSoWhite legata de lipsa diversitatii. De ce nu are gazda gala premiilor Oscar nici in 2020VIDEO Ce surprize ascunde pachetul de cadouri de 215. 000 de dolari pregatit pentru nominalizatii la OscarDate insolite pentru gala Oscar 2020.

OSCAR 2020. Cine este romanul aflat pe lista nominalizarilor la cea de-a 92 editie a premiilor Oscar

Editia din acest an al Galei Oscar aduce si nominalizarea unui roman. Este vorba deMihai Malaimare jr.

Top 10 cele mai frumoase aparitii de la Oscar 2020

Zeci de vedete cunoscute din industria cinematografica si-au facut aparitia pe Red Carpet la ceremonia Oscar 2020, insa doar zece dintre ele au fost incluse in topul celor mai bune aparitii de catre stilistii Harpers Bazaar. Iata cine i-a impresionat.

Red Carpet la Premiile Oscar 2020. A fost cea mai plictisitoare editie?

Noaptea trecuta a avut loc gala de decernare a Premiilor Oscar, cel mai important eveniment al anului la Hollywood! Iata cum au ales vedetele sa se imbrace pe red carpet! .

Oscar 2020: Joaquin Phoenix a fost desemnat cel mai bun actor in rol principal Renee Zellweger- cea mai buna actrita

Joaquin Phoenix a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, la cea de-a 92-a editie a galei de decernare a premiilor Academiei de film americane, gratie interpretarii sale din lungmetrajul Joker. Renee Zellweger a primit premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru rolul din Judy.

Premiile Oscar 2020: Parasite a fost desemnat cel mai bun film

Parasite a castigat Oscarul pentru cel mai bun film la gala premiilor Oscar 2020, in timp ce Brad Pitt, Joaquin Phoenix, Renee Zellweger si Laura Dern au fost desemnati cei mai buni actori la gala premiilor Oscar 2020.

S-A AFLAT! Lista CASTIGATORILOR la Premiile OSCAR 2020 a fost PUBLICATA din greseala

Lista presupusilor castigatori la Oscar 2020 a fost publicata, din greseala pe contul de Twitter al Academiei de arte si stiinte ale cinematografiei de la Hollywood, relateaza Agerpres. ro.

Cele mai elegante cupluri de la Premiile Oscar 2020

De la Natalie Portman si Menjamin Millepied sau Scarlett Johansson si Colin Jost pana la Rami Malek si Lucy Boynton ori Tom Hanks si Rita Wilson, iata care au fost cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2020.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )