Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este castigatoarea Canta acum cu mine si ce va face cu premiul de 50.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Cine este castigatoarea Canta acum cu mine si ce va face cu premiul de 50.000 de euro

Ludmila Danliceac este castigatoarea primului sezon al show-ului Canta acum cu mine. Tanara in varsta de 22 de ani a primit un premiu de 50. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Cine a castigat Canta Acum cu Mine, la PRO TV. A plecat acasa cu 50.000 de euro

Primul sezon al show-ului Canta acum cu mine, de la Pro TV, s-a incheiat. Castigatorul a plecat acasa cu suma de 50. 000 de euro. Ludmila Danliceac este castigatoarea primului sezon al show-ului Canta acum cu mine. Tanara in varsta de 22 de ani a primit un premiu de 50. 000 de euro. Ea a interpretat celebrele [] .

Cine este Simina Tanasescu, desemnata de Klaus Iohannis judecator la CCR

Simina Tanasescu va ocupa, din 9 iunie, functia de judecator al CCR. Ea a fost numita de presedintele Klaus Iohannis, iar decretul prin care a dobandit aceasta functie a fost semnat deja de seful statului. Simina Tanasescu ajunge judecator al Curtii Constitutionale, in locul lui Petre Lazaroiu, al carui mandat expira pe 2 iunie. El [] .

Finala Canta acum cu mine: cum va fi ales castigatorul si cine sunt concurentii care lupta pentru marele premiu

Duminica, 5 mai, de la ora 22. 00, 14 concurenti lupta pentru premiul de 50. 000 de euro in marea finala Canta acum cu mine, show difuzat de Pro TV.

VIORICA DANCILA: Nu este niciun conflict intre mine si liderul PSD

Premierul Viorica Dancila a confirmat astazi, plecarea Ancai Alexandrescu, care era consilier onorific, de la Guvern, spunand ca in campanie electorala este importanta comunicarea de partid, si a negat existenta unui conflict cu liderul PSD Liviu Dragnea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )