Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cine este concurenta care a primit al doilea sort de aur la MasterChef: a impresionat cu un desert inedit VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine este concurenta care a primit al doilea sort de aur la MasterChef: a impresionat cu un desert inedit VIDEO

Andreea Dos Santos 34 de ani) a impresionat juriul de la MasterChef cu preparatul sau si a primit din partea lui Cosmin Tudoran cel de-al doilea sort de aur, cu ajutorul caruia concurentul ajunge direct in bucataria competitiei, fara sa mai treaca prin celelalte probe eliminatorii. continuă pe Adevărul

Nou triunghi amoros la Puterea Dragostei! Cum a decurs intalnirea in trei si cine sunt protagonistii

Un nou triunghi amoros se arata in casa Puterea Dragostei! Protagonistii povestii de iubire s-au gasit in camera rosie pentr o intalnire in trei care a continuat la separeu. Cine este concurenta care a pus pe jar doi colegi de platou? Aceasta a facut alegerea decisiva, dupa ce a vazut interesul exacerbat al unuia dintre .

Cine este Sheila, noua iubita a lui Bogdan Ionescu, zis Syda. Iata cu cine a inlocuit-o pe Elena Basescu

Bogdan Ionscu a trecut mai departe! Fostul sot al Elenei Basescu si-a gasit dragostea de curand. Noua femeie dupa care i s-au incins calcaiele se numeste Sheila si este foarte frumoasa. Cei doi au fost surprinsi in timp ce se imbratisau de mama focului si se purtau intocmai unor adolescenti la prima dragoste. Noua iubita .

Cine este sotia lui Nicusor Dan. Mirabela Gradinaru i-a daruit un copil. Uite cum arata familia liderului USR

Nicusor Dan, matematician si unul dintre cei mai cunoscuti activisti civici din Capitala, are o sotie pe care o tine departe de ochii lumii, care i-a daruit si un copil. Cine este Mirabela Gradinaru? Cum arata familia liderului USR? Cine este sotia lui Nicusor Dan? Mirabela Gradinaru i-a daruit un copil Nicusor Dan, lider USR, .

Exatlon l-a facut mare crai, iar acum s-a lasat cu o cerere in casatorie. Autorul? Giani Kirita! Cine este fericita

Giani Kirita a participat recent la un mare eveniment organizat cu ocazia zilei de nastere a lui Ensar Duman. Fostul concurent de la Exatlon a fost sufletul petrecerii si a cerut-o in casatorie pe o tanara superba, aflata si ea la party. Vali Vijelie si Jean de la Craiova s-au ofeirt sa le cante la .

IPJ Olt are un nou sef, dupa destituirile din cazul Caracal! Cine este Alin-Nicolae Stan

Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Olt are un nou sef. Alin-Nicolae Stan este al patrulea sef al institutuiei din acest an. Stan a condus pana acum Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase din.

Cine e romanul care a sculptat chipul lui Iisus din Rio de Janeiro. Gheorghe Leonida a murit in urma unui accident stupid

Gheorge Leonida a murit necunoscut de romani, cu toate ca a ajuns unul dintre cei mai apreciati sculptori din lume datorita marii statui din Rio de Janeiro care il reprezenta pe Iisus Hristos. Cum a murit si de ce decesul lui a fost unul declarat aproape stupid? Iata povestea geniului roman care a ramas necunoscut .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )