Libnet.ro
UNICEF

11:00

The Cure concerteaza pentru prima data in Romania: preturile biletelor si cum puteti obtine discounturi considerabile

Adevărul Adevărul,
The Cure concerteaza pentru prima data in Romania: preturile biletelor si cum puteti obtine discounturi considerabile

Trupa rock britanica The Cure va concerta pentru prima data in Romania, anul viitor, in cadrul festivalului Rock the City din Piata Constitutiei. continuă pe Adevărul

The Cure concerteaza pentru prima data in Romania

Trupa rock britanica The Cure va concerta pentru prima data in Romania, anul viitor, in cadrul festivalului Rock the City din Piata Constitutiei.

Extrema dreapta franceza, pentru prima oara peste partidul lui Macron

Partidul de extrema-dreapta Adunarea Nationala RN) a depasit pentru prima data formatiunea La Republique En Marche LREM), apropiata de presedintele Emmanuel Macron, in intentiile de vot in perspectiva alegerilor europarlamentare din mai 2019, transmite Reuters.

Donald Trump a starnit un val de reactii pe Twitter, dupa ce a facut o afirmatie referitoare la sotia lui: Este prima data cand spune adevarul

Donald Trump a facut o remarca despre sotia lui, Melania Trump, care a starnit un val de reactii pe Internet. Potrivit comentariilor internautilor, aceasta este prima data cand presedintele SUA spune.

Cum arata Miss Earth 2018, pentru prima data un model din Vietnam. Tanara a cucerit juriul cu un raspuns neasteptat

Phuong Khanh Nguyen, un model in varsta de 23 de ani, a fost desemnata Miss Earth 2018, fiind prima tanara din Vietnam care reuseste sa castige prestigiosul trofeu.

BNR explica de ce respinge darea in plata pentru Prima Casa

Intr-o scrisoare trimisa la data de 31. 2018, Florin Georgescu, prim-viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR), a dezvaluit motivele pentru care institutia pe care o conduce se opune propunerii legislative de abrogare a aliniatului 4 al articolului 1 din Legea nr. 77/2016 privind darea in plata a unor bunuri imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )