Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Olivia Steer, fata in fata cu un medic. Teoriile activistei,desfiintate de specialist: Nu cumva vaccinatii ii imbolnavesc pe nevaccinati?

Adevărul Adevărul,
VIDEO Olivia Steer, fata in fata cu un medic. Teoriile activistei,desfiintate de specialist: Nu cumva vaccinatii ii imbolnavesc pe nevaccinati?

Fosta prezentatoare Olivia Steer, cunoscuta pentru pozitia sa antivaccinare, a avut o discutie in contradictoriu cu medicul pediatru Mihai Craiu, cei doi fiind prezenti in cadrul unei emisiuni TV. continuă pe Adevărul

Olivia Steer, fata in fata cu un medic specialist. Teoriile activistei au fost desfiintate

Olivia Steer si medicul pediatru Mihai Craiu s-au contrazis in direct pe tema vaccinarii. Fosta prezentatoare si-a sustinut pozitia antivaccinare, precizand ca studiile care arata ca vaccinurile nu provoaca autism sunt finantate de marile companii farmaceutice. Teoriile activistei au fost desfiintate de medicul specialist. Mihai Craiu a vorbit despre epidemia de rujeola din Romania, despre [] .

Olivia Steer, fata in fata cu un reputat medic pediatru: Am nedumeriri cand in prospect scrie autism sau moarte (VIDEO)

Olivia Steer a contestat inca o data beneficiile vaccinarii copiilor. intr-o confruntare cu medicul pediatru Mihai Craiu, fosta prezentatoare tv a afirmat ca parintii au rezerve cand citesc pe prospecte despre.

Dana Rogoz a ironizat-o pe Olivia Steer pentru argumentele antivaccinare aduse in dezbaterea cu medicul Mihai Craiu

Actrita Dana Rogoz s-a declarat intristata de faptul ca un medic a ajuns in situatia de a se justifica in fata unora cu pareri, dar fara studii, facand referire la dezbaterea dintre medicul pediatru Mihai Craiu si activista antivaccinare Olivia Steer, pe care actrita a si ironizat-o.

Cum au comentat Vasi Radulescu si Vlad Mixich confruntarea dintre Olivia Steer si medicul Mihai Craiu:Doamna agresiva, domnul calm. Imaginea Romaniei de azi

Medicul Vasi Radulescu si Vlad Mixich, expert in politici publice in domeniul Sanatatii, au comentat dezbaterea dintre medicul pediatru Mihai Craiu si activista antivaccinare Olivia Steer, ambii criticand-o pe fosta realizatoare TV si laudand profesionalismul specialistului.

Olivia Steer, declaratii halucinante: Nu cumva vaccinatii ii imbolnavesc pe nevaccinati?

Olivia Steer a facut noi declaratii halucinante in lupta sa cu medicii care sustin vaccinarea. Invitatain emisiunea Vorbeste lumea, alaturi de medicul pediatru Mihai Craiu, aceasta a facut.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )