Libnet.ro
UNICEF

18:15

Exatlon, de la Kanal D, are un nou prezentator: unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi

Adevărul Adevărul,
Exatlon, de la Kanal D, are un nou prezentator: unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi

Unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi din Romania se alatura noului reality show de la Kanal D, Exatlon, in calitate de prezentator. continuă pe Adevărul

Castiga unul dintre cele trei albume de fotografie ROST. 12 Hotare oferite de fotograful Razvan Voiculescu

Castiga unul dintre cele trei albume de fotografie ROST. 12 Hotare oferite de fotograful Razvan Voiculescu Avem un ROST. Il pastram! Cu acest mesaj si-a insotit fotograful Razvan Voiculescu imaginile realizate in ultimii sapte ani, in cadrul proiectului sau de arta fotografica ROST. A batut Romania in lung si-n lat cautand si documentand activitatea a peste 100 de pastratori de ROST specializati in diferite mestesuguri vechi, arte si obiceiuri traditionale. A fotografiat conace si biserici de lemn care se incapataneaza sa dainuie, sa nu dispara, in ciuda faptului ca au fost demult abandonate. Iar intr-o perioada in care auzim din ce in ce mai des de ultimul fierar, ultimul rotar, ultimele momente ale lumii traditionale, a reusit sa descopere si tineri care duc mai departe rostul romanesc.

Adevarul: Trei dintre cei sapte violatori din Vaslui se pregatesc de liberare conditionata, in baza recursului compensatoriu

Cei sapte violatori din Vaslui care au scandalizat opinia publica in 2015 se numara printre beneficiarii recursului comensatoriu, trei dintre ei pregatindu-se de liberarea conditionata, scrie ziarul Adevarul. Cei sapte tineri au fost condamnati in 2015 la pedepse cuprinse intre 6 si 10 ani de inchisoare.

RECURSUL COMPENSATORIU AL LUI TOADER: Trei dintre cei sapte violatori din Vaslui vor fi eliberati conditionat

Cei sapte violatori din Vaslui, sunt si ei printre beneficiarii recursului comensatoriu. Cei sapte tineri au fost condamnati in 2015 la pedepse cuprinse intre 6 si 10 ani de inchisoare. Toti.

ştiri din Showbiz

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )