Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mihai Bendeac, confirmat de Antena 1 ca prezentator X Factor. Prima declaratie: Voi incerca sa ma vindec de anxietate

Adevărul Adevărul,
Mihai Bendeac, confirmat de Antena 1 ca prezentator X Factor. Prima declaratie: Voi incerca sa ma vindec de anxietate

Actorul Mihai Bendeac 35 de ani) a fost confirmat oficial de reprezentantii Antenei 1 in rolul de prezentator X Factor in cel de-al optulea sezon, care va fi difuzat incepand din aceasta toamna. continuă pe Adevărul

Decizie RADICALA luata de Antena 1 in privinta lui Mihai Bendeac: Totul a fost posibil cu acordul lui Razvan Simion si Dani Otil...

La mai putin de trei luni dupa ce Razvan Simion si Dani Otil au anuntat ca nu vor fi la carma emisiunii X Factor s-a aflat cine le ia locul! Este vorba despre carismaticul actor Mihai Bendeac. Mihai.

MIHAI BENDEAC, dezvaluiri cutremuratoare despre FEMEILE din viata lui: DA, m-au traumatizat...

Actorul Mihai Bendeac a vorbit despre perspectiva unei relatii serioase. in acest sens, vedeta a precizat ca niciodata nu va iubi o femeie mai mult decat profesia sa. Sa spunem ca la un moment dat as accepta ca.

DIN PACATE, medicii au facut anuntul trist: Boala de care sufera indragitul MIHAI BENDEAC e incurabila...

Actorul Mihai Bendeac a vorbit despre problemele de sanatate pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Acesta a scris, intr-un mesaj publicat pe.

BOMBA ANULUI a explodat: Mihai Bendeac si Delia au recunoscut OFICIAL ca au o RELATIE! De cand a inceput totul...

Desi pe Mihai Bendeac si Delia Matache ii leaga o solida relatie de prietenie, actorul a publicat o imagine neobisnuita cu celebra cantareata, la care a atasat un mesaj emotionant, ceea ce i-a determinat pe.

Schimbare radicala la X Factor! Se intampla in cel de-al optulea sezon al showului TV

Schimbare radicala la X Factor! Dupa cum se stie deja Razvan si Dani nu vor mai prezenta showul TV, locul lor fiind luat de Mihai Bendeac. Actorul este noul prezentator X Factor in cel de-al optulea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )