Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cannes 2018. Ceremonia

Adevărul Adevărul,
Cannes 2018. Ceremonia

Canal+ transmite en clair adica si daca n-ai abonament, sau n-are hotelul, poti vedea) Ceremonia de deschidere si, dupa 11 zile, si pe cea si mai asteptata, cea de inchidere, prin urmare poti urmari si mai in detaliu, ca din sala, pe covor fiind 2 prezentatori de asta data, un barbat si o femeie racord cu oscarizatul lui Lelouch?). Strugurii sunt acri, veti gandi malitios, dar e mai comod de luat notite asa!. continuă pe Adevărul

Cannes 2018. Incidente si coincidente

Nu-mi dau seama daca a fost o intamplare sau Casa Regala britanica chiar a ignorant Cannes-ul, dar exact in ziua mult comentatei nunti princiare se decerneaza si Palme dOr-ul, in primul weekend de Festival e Eurovision-ul, cu mari sperante pentru participarea celor.

Isabella Adjani a eclipsat-o pe Julianne Moore. Starul cinematografiei franceze, superba pe covorul rosu de la Cannes 2018

Cea de-a 71-a editie a Festivalului de Film de la Cannes si-a deschis portile, ieri! Asadar, actori renumiti din intreaga lume isi fac aparitia, rand pe rand, pe covorul rosu al celebrului eveniment, pentru a lua parte la premierele de film ori la evenimentele organizate in perioada 8 19 mai. Miza festivalului? Decernarea premiului Palm D`Or.

Cannes 2018. Cineasti francezi, palestinieni si rusi completeaza juriul competitiei Un Certain Regard

Cineasti francezi, palestinieni si rusi completeaza juriul competitiei Un Certain Regard a Festivalului de Film de la Cannes, care va fi prezidat anul acesta de actorul Benicio Del Toro.

ştiri din Showbiz

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )