Libnet.ro
UNICEF

11:45

Topul celor mai bine platiti prezentatori TV din lume: cinci femei se numara printre primele zece locuri

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bine platiti prezentatori TV din lume: cinci femei se numara printre primele zece locuri

Forbes a publicat topul celor mai bine platiti prezentatori de televiziune, locul fruntas fiind ocupat de Dr. Phil McGraw. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bune solo-uri de chitara din toate timpurile. Jimmy Page, pe primul loc: Nu cred ca e cel mai bun, am altele pe care le prefer VIDEO

Revista Classic Rock a intocmit topul celor mai bune solo-uri de chitara din toate timpurile, primul loc fiind detinut de Jimmy Page cu debutul piesei Stairway To Heaven.

Topul celor mai profitabile firme din Galati. 25 dintre ele au scos profituri de peste un milion de euro in 2015

Firma Arcada Company este performera topului, cu un profit de 14,2 milioane de euro. Este urmata de retailerul Arabesque, cu un profit de 13,1 milioane de euro si de firma de reciclare Phoenix Slag Services, cu 7,1 milioane de euro. in top se regasesc si numeroase firme ale caror performante sunt controversate, dat fiind ca au monopol in relatia cu clientii sau sunt abonate la banii publici.

Imagini care taie respiratia: Cea mai sexy arbitra din lume este o rusoaica. Suporterii vin la meciuri doar pentru ea (FOTO)

Ekaterina Kostunin a fost aleasa cea mai sexy arbitra din lume. Tanara este din Rusia, are 21 de ani si arbitreaza in liga a treia, zona Siberia, potrivit ProSport. E o placere pentru.

Imagini care iti taie respiratia: Cea mai sexy arbitra din lume este o rusoaica. Suporterii vin la meciuri doar pentru ea (FOTO)

Ekaterina Kostunin a fost aleasa cea mai sexy arbitra din lume. Tanara este din Rusia, are 21 de ani si arbitreaza in liga a treia, zona Siberia, potrivit ProSport. E o placere pentru.

Cum arata cea mai frumoasa pista de biciclete din lume

Chiar daca noi mai avem de asteptat pentru mai mult de o pista de biciclete functionala, altii se bucura de piste ce stralucesc in intuneric. Drumul de caramizi galbene nu mai e la moda, cel putin daca esti biciclist. O experienta inedita in materie de pedalat pe doua roti este disponibila in Polonia, unde fanii [].

TOP cele mai ieftine orase din lume. Bucurestiul, pe primul loc in Europa

Cele mai ieftine orase din lume au fost dezvaluite intr-un studiu realizat de Economist Intelligence Unit, in functie de costul vietii, potrivit The Telegraph . Iata care sunt acestea si de ce merita sau nu sa le vizitezi.

El este primul marcator roman la Cupa Mondiala si are un gol in Top 10 al celor mai rapide goluri din istorie

Romania a participat la Cupa Mondiala 1930, prima editie a unui turneu final de fotbal, si a marcat un gol in minutul 1 al primul sau meci. Acesta a ramas si acum in Top 10 al celor mai rapide goluri din istoria mondialului.

Cel mai bun jucator de rugby din lume a fost depistat pozitiv la controlul antidoping

Dan Carter, campion mondial in cadrul selectionatei de rugby a Noii Zeelande in 2015, an in care a fost desemnat cel mai bun jucator al lumii, a fost depistat pozitiv la ultimul control antidoping.

Cu ce sume colosale sunt platiti actorii din Game of Thrones pentru fiecare episod

Serialul Game Of Thrones este unul dintre cele mai de succes productii ale HBO, obtinand evaluari ridicate si multiple recunoasteri la nivel mondial. Nu este de mirare, asadar, ca unii dintre protagonistii serialului sunt printre cei mai bine platiti actori de televiziune prin cablu.

Cei mai destepti copii din lume si modelele de nvatamnt care i-au format

Cei mai privilegiati copii din SUA beneficiaza de scoli cu tehnologie de varf si de parinti bine educati. Cu toate astea, au rezultate mai slabe la matematica, de exemplu, decat copiii din alte 27 de tari. Pentru a afla motivele, Amanda Ripley insoteste trei adolescenti americani intr-un periplu de un an in Finlanda, Coreea de Sud si Polonia, tari care au obtinut rezultate net superioar. Comanda cartea online la GiftBooks. ro. Poti obtine transport gratuit!Alte carti interesante la GiftBooks. ro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2804 seconds )