Libnet.ro
UNICEF

14:01

Ce spune Mircea Radu, consilierul Doinei Gradea, despre numirea in functia de director de comunicare al TVR

Adevărul Adevărul,
Ce spune Mircea Radu, consilierul Doinei Gradea, despre numirea in functia de director de comunicare al TVR

Mircea Radu este noul director de comunicare al TVR. Prezentatorul TV va ocupa, din iulie, functia de Sef Serviciu Comunicare, Relatii Publice si Protocol, dupa cum au fost anuntati angajatii institutiei publice. continuă pe Adevărul

Mircea Radu, consilierul Doinei Gradea, este noul director de comunicare al TVR

Mircea Radu este noul director de comunicare al TVR. Prezentatorul TV va ocupa, din iulie, functia de Sef Serviciu Comunicare, Relatii Publice si Protocol, dupa cum au fost anuntati angajatii institutiei publice, potrivit paginademedia. ro.

Mircea Radu, director de comunicare la TVR: Este o propunere onoranta, dar si o mare provocare

Fostul prezentator Mircea Radu, consilierul presedintelui TVR Doina Gradea, a fost numit director de comunicare la Televiziunea Romana. Noua atributie a intrat in vigoare din luna iulie, angajatii fiind anuntati printr-un comunicat.

Mircea Radu si-a schimbat meseria. Ce face acum la TVR!

Atunci cand ne gandim la Mircea Radu, ne vine instant in minte omul de televiziune. Omul din fata camerelor, cel care a realizat de-a lungul anilor emisiuni de succes. Si-a schimbat insa meseria. A ramas tot in acelasi domeniu, dar job-ul sau este acum mai putin vizibil. Afla ce face Mircea Radu in prezent la TVR! .

Mircea Radu a dat lovitura. Prezentatorul TV a fost numit director la o importanta institutie de stat: Este o mare provocare

Mircea Radu 51 de ani), omul de televiziune care a devenit celebru in Romania cu emisiunea Din Dragoste, a fost numit director de comunicare la Televiziunea Romana TVR). Mircea Radu a devenit in mod o.

ştiri din Showbiz

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )